29 / 04 / 2024

TOKİ İzmir\'e stadyum yapıyor

TOKİ İzmir\'e stadyum yapıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2012'de 18 yeni stadyum, 18 kapalı yüzme havuzu ve 75 gençlik merkezi olmak üzere toplamında 384 spor yatırımının gerçekleştirilmeyi planlıyor

TOKİ'den İzmir'e 885 konutluk iki yeni proje geliyor! Tarihler resmen tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığından İzmir'e 885 konutluk iki yeni proje geliyor. Tarihler resmen tek tek açıklandı... İşte TOKİ İzmir 2023 projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den İzmir'e 788 konutluk iki yeni proje geliyor! Bu tarihleri kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ'den İzmir'e 788 konutluk iki yeni proje geliyor... Tek tek açıklanann bu tarihleri kaçırmayın...

10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Güzelbahçe ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri hayata geçiriyor. Peki TOKİ Güzelbahçe projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ İzmir’e 50 bin yeni konut yapacak!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, vatandaşların rahata ulaşması, konforlu ve modern konutlarda oturabilmesi için 50 bin TOKİ konutunu İzmir’e kazandıracaklarını açıkladı.

TOKİ Çeşme'ye yeni bir yaşam alanı kazandırdı!

Yörelerin yerel mimari unsurlarından izler taşıyan az katlı yapılarla geleneksel mahalle kültürünün gelişimini destekleyen projeler üreten TOKİ, İzmir Çeşme’de inşa ettiği Reisdere Toplu Konutları’yla, bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı.

TOKİ Çeşme 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

TOKİ İzmir Çeşme 2. Etap projesinde yer alan 545 adet konutun teslimleri 18 Eylül-31 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Çeşme Reisdere 1. Etap teslimleri 4 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ tarafından İzmir Çeşme'de inşa edilen Reisdere Konutları'nın 1. Etap'ında yer alan 482 konutun teslimleri 4 Temmuz'da başlayacak.

Çeşme TOKİ Konutları'ndaki fiyat farkı yargıda!

TOKİ'nin İzmir Çeşme Reisdere Mahallesi’nde hayata geçirdiği projede başvuru fiyatı ile teslim fiyatı arasındaki fiyat farkı yargıya taşındı.

TOKİ Çeşme Evleri sorunu TBMM'ye taşındı!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, TOKİ'nin Çeşme konutlarının fiyatlarının yüksek olduğu iddialarını TBMM'ye taşıdı.

İzmir Çeşme'de TOKİ konutları için çözüm bulunmalı!

KONFED ve İSTÖP Genel Başkanı Mehmet Aydoğan, İzmir Çeşme'de inşa edilen TOKİ konutlarıyla ilgili vatandaşların sıkıntısını dile getirdi.

TOKİ Çeşme Alaçatı Konutları satışa sunuldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, TOKİ tarafından İzmir Çeşme Alaçatı'da inşa edilen toplu konutlar hakkında konuştu. Hotar, sonda gelinen projenin satışa sunulduğunu belirtti.

TOKİ İzmir'e neden az konut yapıyor?

Milliyet Ege Gazetesi'nin köşe yazarlarından Mustafa Yılmaz bugün köşesinde "TOKİ'den İzmir'e 50 Ankara'ya 260 proje" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları.

Türk şirketler yurtdışında 21 spor tesisi ve stadyum işini aldı!

Adana’dan İzmir’e, Samsun’dan Mersin’e kadar ülkenin dört bir yanında açılan yeni stadyumlar sonrası, Türk müteahhitler yurtdışındaki dev stadyum projelerine de imza atmaya başladı.

TOKİ İzmir\'e stadyum yapıyor Haberi

TOKİ İzmir\'e stadyum yapıyor



Bakanlık ile TOKİ arasında imzalanan  Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Batman, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Kocaeli, Malatya, Mersin, Sakarya, Samsun, Sivas ve Trabzon'a yeni stadyum yapılmasına ilişkin protokolde son olarak, Nevşehir ve İzmir stadyumları içinde imza aşamasına gelindi.


Bakanlığın yürüttüğü yatırım projeleri çerçevesinde Bursa, Konya ve Çorum'a yapılacak stadyumları belediyeler inşa edecek ve İzmir'de UEFA kriterlerine uygun iki yeni stadyum yapılacak.


Beşiktaş Stadyumu'nun da bulunduğu yere yapılması yönünde Beşiktaş Spor Kulübü'nden gelen talepler, Bakanlık tarafından da uygun bulunarak Beşiktaş yönetimi arazi devriyle ilgili işlemlerin sonuçlanması halinde stadyumu kendi öz kaynaklarıyla yapmayı planlıyor.


Gençlik ve Spor Bakanlığı, yerel yönetimlerle de işbirliği yapıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile yapılan protokol kapsamında 33 bin seyirci kapasiteli Kadir Has Stadyumu ve 7 bin 500 seyirci kapasiteli spor salonunun hizmete...