29 / 04 / 2024

toki izmit evleri başvuru

toki izmit evleri başvuru

TOKİ, 4 Aralık'ta satışına başlanacağını açıkladığı 24 konutla ilgili işlem biçimini değiştirdi. Ucuz konutlar için çok büyük talep geleceği ve kargaşa yaşanacağı endişesiyle, kura çekilişi yapmaya karar verdi...

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ İzmit projesi için start verildi! Tam 711 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmit 2023 projesi için tarih belli oldu. 28 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak proje kapsamında 711 konut inşa edilecek.

TOKİ İzmit projesi için yeni tarih belli oldu! 989 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli İzmit 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. 989 konutluk yeni proje 13 Haziran'da ihaleye çıkacak.

TOKİ İzmit projesiyle 989 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen İzmit projesiyle tam 989 yeni konut geliyor. Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ İzmit projesi için beklenen gün geldi! O ilçeye 1.000'in üzerinde yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kocaeli İzmit projesi için beklenen gün geldi. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022!

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022 ve proje detayları...

TOKİ İzmit Cedit projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, İzmit Cedit projesinin ihalesini gerçekleştirdi. Projede 1.105 adet konut yer alıyor.

TOKİ İzmit Cedit 1105 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit 1105 konut ihalesini yaron saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 14 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini 14 Eylül'de gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesini 6 Eylül'de gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Sekbanlı 535 konut ihalesi bugün!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1. Bölge 535 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılıyor.

toki izmit evleri başvuru Haberi

toki izmit evleri başvuru

TOKİ, 4 Aralık'ta satışına başlanacağını açıkladığı 24 konutla ilgili işlem biçimini değiştirdi. Ucuz konutlar için çok büyük talep geleceği ve kargaşa yaşanacağı endişesiyle, 24 dairenin, başvuranlar arasında yapılacak kura çekimiyle satılacağı duyuruldu. 


BİN TL PEŞİN 180 AY VADE 

Söz konusu 24 adet (2+1), 67 metrekarelik konutlar için başvurular 22 Aralık'tan itibaren yine Ziraat Bankası şubelerine yapılacak. Başvuru yapanlar, TOKİ hesabına 1000 TL yatıracaklar. Kurada konut satın alma hakkı kazananlar, konul: parasının geri kalan bölümünü 180 aylık vadede ödeyecekler. Sadece alt gelir grubundan aileler konutlar için başvurabilecek. Kura çekim tarihleri daha sonra açıklanacak. Konutların peşin fiyatları 46.829 TL ile 901 bin TL arasında değişiyor. 


İIK AÇIKLAMA MAĞDUR ETTİ 

TOKİ'nin söz konusu 24 daire için satış işleminin 4 Aralık'ta başlayacağını, ilk başvuranların dairelerini seçip, teslim...