15 / 05 / 2024

toki iznik evleri daire teslimleri

toki iznik evleri daire teslimleri

TOKİ Başkanı Ergün Turan, "İznik projesi, yörenin doğasına uygun 2-3 katlı şekilde tasarlandı. Konut cephelerinde ahşap korkuluklar, alaturka kiremit çatı bulunacak" dedi.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

TOKİ Kocaeli Evleri için 82.7 milyon TL'lik imza!

Kocaeli’de Köseler Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapılacak 429 konutun ihalesi 2 Aralık 2019’da gerçekleştirildi. 83 milyar TL’lik projede imzalar atıldı.

Murat Kurum: TOKİ'nin evleri akıllı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı"nı açıkladı. Bakan Kurum, "TOKİ projelerimizi, akıllı şehir konseptine göre inşa edeceğiz" diye konuştu.

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ İznik son başvuru tarihi 31 Aralık!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa İznik projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ İznik başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen İznik TOKİ için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

TOKİ İznik kura sonucu 11 Eylül 2017!

TOKİ İznik kura sonucu 11 Eylül 2017 henüz belli olmadı. TOKİ İznik kura sonucu 11 Eylül 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ İznik kura çekilişi bugün!

TOKİ İznik projesinde yer alan 165 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Safranbolu Evleri'nin kurası çekildi!

TOKİ tarafından Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki emekliler için inşa edilen 396 konutun kura çekimi gerçekleşti.

toki iznik evleri daire teslimleri Haberi

toki iznik evleri daire teslimleri

Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ), Bursa'nın İznik ilçesinde yerel mimari anlayışıyla projelendirdiği, cami, dükkan, çocuk parkı ve çeşitli sosyal alanların da yer aldığı yerleşim alanında 165 konut inşa edecek. TOKİ Başkanı Ergün Turan, şehirlerin yerel dokusunu sosyal konut üretimlerine yansıtma hedefiyle geliştirilen projelere devam ettiklerini bildirdi. 


YÖRESEL DOKULAR 

"Her kente ayrı tasarım" başlığından yola çıkılarak tüm şehirlerde çalışma yürüttüklerini, Bursada da yeni bir projeye başlayacaklarını aktaran Turan, "23 bin metrekarelik alana kurulacak İznik ilçesindeki sosyal konutlar, 2+1 ve 3+1 planda üretilecek. 165 konuttan oluşacak proje kapsamında yapılacak 1 20 kişilik cami ve 4 dükkan ile 'mahalle' konseptinin izleri görülecek. Artık yeni konutlar inşa ederken, sadece binalar inşa etmiyoruz. Bir medeniyet algısı, gelenek ve yerel olanı yansıtıyoruz. Yöresel dokudan aldığımız ilhamla, mimari...