28 / 04 / 2024

TOKİ İznik evleri

TOKİ İznik evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 4 medeniyete ev sahipliği yapan İznik'te 165 adet konut ve sosyal donatı alanlarından oluşacak Osmanlı evleri inşa ediyor.

TOKİ İznik'e 165 konut inşa edecek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, "İznik projesi, yörenin doğasına uygun 2-3 katlı şekilde tasarlandı. Konut cephelerinde ahşap korkuluklar, alaturka kiremit çatı bulunacak" dedi.

TOKİ İznik'e Osmanlı Mimarisi'nde ev yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 3 bin yıllık tarihi kültürel eserler sebebiyle tamamı koruma altında olan İznik'te şehrin dışında Osmanla Mimarisi'nde yeni binalar inşa edecek.

TOKİ İznik'e mahalle konseptli 165 konut yapacak!

TOKİ Başkanı Turan: "İznik projesi, yörenin doğasına uygun 2-3 katlı şekilde tasarlandı. Konut cephelerinde Türk mimarisine uygun ahşap korkuluklar, alaturka kiremit çatı kaplamalar bulunacak" dedi.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Ardahan kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Ardahan evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ Şırnak evleri hangi ilçelerde yapılacak? soruları şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. İşte TOK kura çekimine dair merak edilenler!

Elazığ'da depremzedeler yeni evlerinin anahtarlarını aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Elazığ'da seferberlik ilan eden TOKİ, depremde evleri yıkılan ve isimleri kurayla belirlenen vatandaşlara yeni evlerinin anahtarlarını teslim etmeye başladı...

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var?

TOKİ 2020 evleri hangi illerde var sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ İznik kura sonucu 11 Eylül 2017!

TOKİ İznik kura sonucu 11 Eylül 2017 henüz belli olmadı. TOKİ İznik kura sonucu 11 Eylül 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ İznik kura çekilişi bugün!

TOKİ İznik projesinde yer alan 165 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Bursa İznik kuraları 11 Eylül'de çekilecek!

TOKİ İznik projesinde yer alan 165 adet konutun kura çekilişi 11 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. 2+1 ve 3+1 konutların yer aldığı projede 165 adet konut bulunuyor.

TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Camikebir Mahallesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. TOKİ Camikebir Evleri satışa hazırlanıyor.

TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

1 milyon TL yatırım değeriyle inşa edilen proje 243 adet konut satışta. Peki TOKİ Kargı Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

Ödemelere göre 20 seneye kadar vade imkanı sağlanan projede 623 adet daire mevcut. Peki TOKİ Emekevler Evleri kura çekilişi nerede?

TOKİ Kula Evleri başvuruları!

TOKİ tarafından hayata geçirilen 208 konutluk Manisa Kula Alt Gelir Grubu projesinde yer alan 2 adet konut kurasız olarak satılıyor. İşte, TOKİ Kula Evleri başvuruları..

Bursa Osmanlı Evleri'nin inşaatında son durum!

Bursa İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yıldırımken işleri Müdürü İsmail Acar ile birlikte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Osmanlı Evleri'ni ziyaret etti.

TOKİ İznik evleri Haberi

TOKİ İznik evleri

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 4 medeniyete ev sahipliği yapan İznik'te Osmanlı mimarisini yansıtan binalar inşa ediyor. İznik'te 165 adet konut ve sosyal donatı alanlarından oluşacak proje Osmanlı izleri taşıyacak. 23 bin metrekarelik alana kurulacak sosyal konutlar 2+1 ve 3+1 olacak. 165 konuttan oluşacak projede 120 kişilik cami de bulunacak. Proje Osmanlı köyünü yansıtacak. 


Proje alanında incelemelerde bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, "Yörenin doğasına uygun, 2 ve 3 katlı konutlar tasarlandı. Konut cephelerinde Türk mimarisine uygun ahşap korkuluklar, alaturka kiremit çatı kaplamaları bulunacak. Buraya gelenler Osmanlı havasım yaşayacak" dedi. Başkan Sargın "Eylül ayında ihale yapılacak. Daha sonra vatandaşlardan talepler toplanacak. 2016 sonuna kadar projeyi tamamlamayı düşünüyoruz" diye konuştu. 


Sabah...