16 / 05 / 2024

TOKİ İznik nerede yapılacak

TOKİ İznik nerede yapılacak

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile yapılan görüşmeler sonrasında İznik Üyecek Mevkii olarak bilinen bölgede yaklaşık 16 dönümlük TOKİ`ye ait alanda 2+1 ve 3+1 konutların yapılması kararlaştırıldı.

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ İzmir Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? İzmir TOKİ ucuz konut projesi 2022 nerelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını paylaştı. Peki İzmir'e toplam kaç konut yapılacak? İzmir TOKİ başvuruları en zaman başlayacak? İzmir'e toplam kaç konut geliyor? İzmir TOKİ evleri nerede yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura yeri ve saati 2020!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura yeri ve saati 2020 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura yeri neresi? Ardıçlı TOKİ kuraları nerede çekilecek?

TOKİ Karabağlar kura sonucu 24.02.2020 sorgulama! Karabağlar TOKİ kurası nerede?

TOKİ Karabağlar kura sonucu 24.02.2020 sorgulama! Karabağlar TOKİ kurası nerede ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabağlar kura sonuçları...

TOKİ 2020 kura çekilişi ne zaman?

Ev sahibi olmak isteyenlerin yakından takip ettiği TOKİ evleri, her sene binlerce konut yapıp sahiplerine teslim ediyor. Peki İstanbul’daki TOKİ evleri nerede yapılacak? TOKİ 2020 kura çekilişi ne zaman? TOKİ kura çekimi tarihi belli oldu mu? İşte merak edilen soruların cevapları...

TOKİ İznik kura sonucu 11 Eylül 2017!

TOKİ İznik kura sonucu 11 Eylül 2017 henüz belli olmadı. TOKİ İznik kura sonucu 11 Eylül 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ İznik kura çekilişi bugün!

TOKİ İznik projesinde yer alan 165 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Bursa İznik kuraları 11 Eylül'de çekilecek!

TOKİ İznik projesinde yer alan 165 adet konutun kura çekilişi 11 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. 2+1 ve 3+1 konutların yer aldığı projede 165 adet konut bulunuyor.

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Çorum Alaca Belediyesi'nin TOKİ ortaklığıyla hayata geçirdiği Çorum Alaca 2. Etap projesinde sona gelindi. Peki, Çorum Alaca 2. Etap TOKİ kurası nerede?

Konya Hadim TOKİ kurası nerede?

Konya Hadim Belediyesi katkısıyla hayata geçirilen projede 171 adet daire mevcut. Peki Konya Hadim TOKİ kurası nerede?

Ataşehir Emekevler TOKİ kurası nerede?

Taksitlerin 180 TL'den başladığı projede 632 adet daire bulunuyor. Peki Ataşehir Emekevler TOKİ kurası nerede?

Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

3+1 ve 4+1'lerin kura çekilişinin yapılmayacağı projede 2+1'ler için kura çekilişi bugün yapılacak. Peki Konya Ilgın TOKİ kurası nerede?

TOKİ İznik nerede yapılacak Haberi

TOKİ İznik nerede yapılacak

Belediye Başkanı Osman Sargın, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ile birlikte yaptığı Ankara ziyaretinden, TOKİ müjdesiyle döndü.


Başkan Sargın ve beraberindeki yöneticiler Başbakan Yardımcıları, Bakanlar ve Milletvekilleri ziyaretleri sonrasında AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan`ı makamında ziyaret ettiler. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile yapılan görüşmeler sonrasında İznik Üyecek Mevkii olarak bilinen bölgede yaklaşık 16 dönümlük TOKİ`ye ait alanda 2+1 ve 3+1 konutların yapılması kararlaştırıldı.

ÖZEL MİMARİ...

Belediye Başkanı Osman Sargın, `Yıllardan beri ilçe halkının özlemle beklediği TOKİ evlerine nihayet başlanacak. Seçimlerde söz verdiğimiz gibi düşük ve orta gelir grubuna yönelik olarak toplu konut hamlesini başlatmış bulunuyoruz. Konutların içeriğinin ve dış görünümünün Selçuklu ve Osmanlı mimarisine uygun olarak yapılması konusunda fikir birliği...