04 / 05 / 2024

TOKİ Kandıra satılık

TOKİ Kandıra satılık

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kandıra’da inşa edilecek 206 konutun inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesini geçtiğimiz perşembe günü gerçekleştirdi.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Marine Loft Kartal satılık!

Marine Loft Kartal satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinde tasarlanıyor. Marine Loft projesinde konutların yanı sıra 7 adet dükkana da yer veriliyor...

Park Mavera 3 satılık daire!

Makro İnşaat ve TOKİ Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Park Mavera 3 projesi 723 daireden meydana geliyor.Park Mavera 3 satılık daire fiyatları 213 bin TL'den başlıyor.

Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık!

Makro İnşaat ve TOKİ işbirliğiyle inşa edilen Park Mavera 3 projesi Şubat 2020 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Başakşehir Park Mavera 3 Evleri satılık daire fiyatları 213 bin TL'den başlıyor.

Strada Bahçeşehir Evleri satılık daire fiyatları!

Strada Bahçeşehir Evleri satılık daire fiyatları minimum 310 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin yanı sıra 100'ün üzerinde ticari birime de yer veriliyor...

Ümraniye Şehir Konakları satılık ev fiyatları!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Şehir Konakları projesinde dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer veriliyor. Ümraniye Şehir Konakları satılık ev fiyatları 445 bin 500 TL'den başlıyor...

İzmir İncity Evleri satılık daire!

İzmir İncity Evleri satılık daire fiyatları 239 bin TL'den başlıyor. Folkart Yapı imzası taşıyan Folkart İncity projesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da yer alıyor...

Samandıra Adres Koru Evleri satılık!

İstabul Anadolu Yakası'nın gelişme potansiyeli yüksek bölgesi Sancaktepe'de inşa edilen Samandıra Adres Koru Evleri satılık daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Proje Samandıra-Kartal bağlantı yolu üzerinde konumlandırılıyor.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık!

106 konutluk Afyonkarahisar Dinar TOKİ projesinde 1 cami, 2 ticaret merkezi inşaatları ihalesi yapıldı. İşte, TOKİ Afyonkarahisar Dinar satılık daire seçenekleri..

Kaman TOKİ Evleri satılık!

Kaman TOKİ Evleri satılık fiyatları 140 bin 157 TL'den başlıyor. Toplamda 106 adet daireden oluşan projede 180 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire!

Toplam 592 adet konutun satıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy satılık daire başvuruları 14 Haziran - 15 Temmuz 2016 tarihleri arasında kabul edilecek.

Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları!

4 Ağustos'ta kura çekimin gerçekleşeceği Ilgın TOKİ projesinde toplam 609 adet konut yer alıyor. Ilgın TOKİ satılık daire başvuruları...

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık!

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık başvuru işlemleri 13 Haziran'da başladı ve devam ediyor. Projede toplamda 200 adet daire satışa sunuldu.

TOKİ Kandıra satılık Haberi

TOKİ Kandıra satılık

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kandıra’da inşa edilecek 206 konutun inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesini geçtiğimiz perşembe günü gerçekleştirdi. Kandıra Orhan Mahallesi’nde; 13 blok halinde, zemin + 3 kat planında düşük katlı konutların yapılması planlandı. Proje çerçevesinde 2+1 planında 110 konut ile 3+1 planında 96 konut inşa edilecek.

YÖRESEL MİMARİ DOKU

Orhan Mahallesi’nde inşa edilecek konutlar bölgenin yöresel mimari dokusu örnek alınarak projelendirildi. Tasarım; pencerelerin boyutları, kat silmeleri, zemin kata kadar bölgeye has taş kaplaması gibi yöresel mimari unsurlar örnek alınarak gerçekleştirildi. Mahalle konseptinde projelendirilen yerleşim planında, binaların konumları ve yükseklikleri, yollar ve peyzaj alanları bu kapsamda düzenlendi.


Manşet...