02 / 05 / 2024

TOKİ Kandıra teslim

TOKİ Kandıra teslim

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'de 420 konutun da yer aldığı 8 ildeki toplam 5 bin 166 konutu hak sahiplerine teslim ediyor..

TOKİ Kandıra'da son durum ne?

Kandıra TOKİ'de Kandıra Belediyesi ile TOKİ işbirliğiyle yapılan Kandıra TOKİ'nin şuan ki durumuyla ilgili kimse bir şey bilmiyor, herkes merakla bir sonuç bekliyor mu? hiç kimsenin haberi yok.

TOKİ Kocaeli Kandıra 2022 projesinde 608 bin TL’den başlayan fiyatlar!

TOKİ Kandıra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Kandıra 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Kandıra projesi güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor!

Üretimde yatay mimari ve yöresel dokuyu esas alan TOKİ'nin Kocaeli Kandıra'da inşa ettiği 206 konutluk yerleşim, bölge sakinlerine güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor…

TOKİ Kandıra Emekli kura sonucu listesi!

TOKİ Kandıra Emekli kura sonucu listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 270 adet konut bulunuyor.

Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları açıklandı mı?

Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları...

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu kazananları!

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu kazananları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 270 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ tarafından, Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde hayata geçirilen 260 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kocaeli Kandıra projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kandıra TOKİ Emekli sonuçları 07.03.2018!

Kandıra TOKİ Emekli sonuçları 07.03.2018 henüz belli olmadı. Kandıra TOKİ Emekli sonuçları 07.03.2018 açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu sorgulama!

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu 07.03.2018 henüz belli olmadı. TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli Konutları'nın kura çekilişi 7 Mart'ta!

TOKİ ve Kandıra Belediyesi iş birliğiyle inşa edilen Kandıra Emekli projesindeki 70 konutun kura çekilişi 7 Mart'ta yapılacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları başladı!

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları başladı. Toplamda 2 adet 3 oda 1 salon şeklinde dairelerin yer aldığı projede satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Kocaeli Kandıra TOKİ sözleşme tarihleri 2017!

Kocaeli Kandıra TOKİ sözleşmeleri 17 Temmuz-21 Temmuz tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Konutları'nın sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kocaeli’nin Kandıra İlçesi’nde hayata geçirilen 95 konutun sahipleri belirlendi.

TOKİ Kandıra teslim Haberi

TOKİ Kandıra teslim

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 8 ilde toplam 5 bin 166 konutu hak sahiplerine teslim ediyor. Teslim edilecek konutlar Erzurum, Kocaeli, Manisa, Karaman, Konya, Gaziantep, Ankara ve İstanbul'da yer alıyor. 

Vatan Gazetesi'nden Meltem Kara'nın haberine göre, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 81 ilde konut üretimine hız kesmeden devam ettiklerini ifade ederek, "Dar gelirli vatandaşlarımız için konut inşa ederken bir yandan da konutlarımızın teslimlerini yapıyoruz. Amacımız hiç konut sahibi olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak. Dar gelirli vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olmalarını istiyoruz" dedi. 

Kayaşehir hazır

İstanbul Kayaşehir'de geçtiğimiz yıl kura çekilişi yapılan 420 konutun inşaatı tamamlandı. Konutlar 27 Nisan'a kadar teslim edilecek.

Mamak'ta 509 konut teslim edilecek

Ankara Mamak’ta Gülseren Mahallesi üçüncü etaptaki 509 adet konutun teslimleri 25 Nisan’a kadar tamamlanacak.

TOKİ Başkanı Turan, "Erzurum...