19 / 05 / 2024

toki kandırada indirim başladı

toki kandırada indirim başladı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kandıra'ya yapılacak olan konutlara, vatandaşların talebi üzerine İndirim kampanyası düzenledi. Kampanya ile isteyen herkes aylık 487 tl taksitle konut sahibi olabiliyor.

TOKİ'den yeni indirim kampanyası! Az önce resmen açıklandı! TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa alanlar hemen baksın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlara yönelik yeni indirim kampanyası başlattı. İşte ayrıntılar...

Büyük gün geldi çattı! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! TOKİ’de yeni indirim geliyor

Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) ev alan ve borcu devam edenler için yeni bir indirim kampanyası müjdesi geliyor. Kampanyanın haberini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum verdi. Yeni indirim kampanyasını Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün açıklayacak. 

TOKİ'den yeni indirim kampanyası geliyor! Resmen açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada mart ayında TOKİ konutlarına dair yeni bir indirim kampanyası başlatacaklarını belirtti.

TOKİ 2020'de indirim kampanyası yapacak mı?

Her yıl borcunu erken ödemek isteyenler için indirim kampanyası düzenleyen TOKİ 2020'de indirim kampanyası yapacak mı? İşte detaylar...

TOKİ Akgedik'te indirim için imza kampanyası!

TOKİ Manisa Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabında hak sahipleri yüzde 8’lik fiyat indiriminden memnun kalmadı ve 3 günde 600 imza topladı.

TOKİ'den ikinci indirim kampanyası 2019!

TOKİ'nin borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenlenecek ikinci indirim kampanyası 23 Eylül'de başlıyor.

TOKİ Kandıra projesi güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor!

Üretimde yatay mimari ve yöresel dokuyu esas alan TOKİ'nin Kocaeli Kandıra'da inşa ettiği 206 konutluk yerleşim, bölge sakinlerine güvenli ve konforlu bir yaşam sunuyor…

TOKİ 2018 ikinci indirim kampanyası 21 Eylül'de başlıyor!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasının bu yıl ikincisi başlıyor. Başvurular 21 Eylül'de başllıyor...

TOKİ Kandıra Emekli kura sonucu listesi!

TOKİ Kandıra Emekli kura sonucu listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 270 adet konut bulunuyor.

TOKİ 2018'de indirim kampanyası yapacak mı?

2018 yılında 70 bin konut üretmeyi hedefleyen TOKİ 2015, 2016 ve 2017 yıllarında indirim kampanyası düzenlemişti Peki TOKİ 2018'de indirim kampanyası yapacak mı?

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları henüz açıklanmadı, kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu başvuru tarihleri 2017!

TOKİ “Kocaeli Kandıra Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamındaki 95 konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kandıra Evleri başvuru tarihleri!

TOKİ'nin Kocaeli Kandıra projesindeki 95 konut için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Kandıra Evleri başvuru tarihleri...

toki kandırada indirim başladı Haberi

toki kandırada indirim başladı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kandıra'ya yapılacak olan konutlara, vatandaşların talebi üzerine İndirim kampanyası düzenledi. TOKİ yeni başlatmış olduğu İndirim kampanyası ile hiçbir önkoşul olmaksızın, isteyen herkesi aylık 487 tl taksitlerle konut sahibi yapıyor. Kira öder gibi taksitle ev sahibi olmak isteyenler 30 Eylül 2014 tarihine Kadar Kandıra Belediyesi Beyaz birimine başvurabilirler.Bilgi almak için 0262.551.32.10 telefonu araya bilir veya http://www.kandira.bel.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz. 


Derince...