29 / 04 / 2024

toki karacabey otel konforunda yurt

toki karacabey otel konforunda yurt

Bursa'nın Karacabey ilçesinde TOKİ tarafından yapılan otel konforundaki öğrenci yurdu Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) tarafından hizmete sokulmayı bekliyor.

TOKİ Bursa Karacabey 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 12 soruda TOKİ Bursa Karacabey!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Karacabey projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Bursa 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a kentsel dönüşüm ofisi ve otel!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Bursa Karacabey'de otel ve düğün salonu işi ihalesi 31 Mayıs'ta!

Bursa Karacabey Belediyesi, 4 yıldız niteliğinde bir adet otel ile iki adet düğün salonu inşana karşılık 30 yıl süre ile sınırlı ayni hak tesis edilmesi işi ihale ediyor..

Niğde Bor'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Niğde İl Encümen toplantısı yapıldı. Bor Toki Evleri yakınında bulunan arsa ihalesi 5 yıldızlı otel yapılması için ihale edildi. İhaleyi Hilton Otelleri Peyzaj firması 1 milyon 750 bin lira bedelle aldı.

TOKİ Karacabey'de 336 kişilik yurt yapımında sona geldi!

Karacabey'de TOKİ tarafından yapılan 336 kişi kapasiteli öğrenci yurdunda sona gelindi. Şu anda son rötuşlan yapılan yurt, 5 yıldızlı otelleri aratmayacak şekilde inşa edildi.

TOKİ'den Karacabey'e otel konforunda yurt!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde TOKİ tarafından yapılan otel konforundaki öğrenci yurdu Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) tarafından hizmete sokulmayı bekliyor.

TOKİ'nin Karacabey yurdu hizmete girmeyi bekliyor!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde TOKİ tarafından yapılan otel konforundaki öğrenci yurdu Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) tarafından hizmete sokulmayı bekliyor.

Karacabey Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Karacabey'de Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan otel konforundaki öğrenci yurdu Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) tarafından hizmete sokulmayı bekliyor.

Karacabey Roman TOKİ Konutları'nın yol sorunu çözülüyor!

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle ortaklaşa yürütülen yol çalışmalarını önceki gün denetleyerek ayrıntılı bilgi aldı ve incelemelerde bulundu.

Karacabey'de eylem: "Arazimizi TOKİ'ye vermeyeceğiz"

Bursa Karacabey'e bağlı İkizce Köyü'ne, köylülerin karşı çıkmasına rağmen TOKİ tarafından yapılması planlanan sanayi sitesi için gelen mahkeme heyeti, kamulaştırılacak arazinin fiyat tespitini, tepkiler altında gerçekleştirdi.

Toki 46 arsanın satşını gerçekleştirecek!

Toki Turyap tarafından düzenlenecek müzayedede 46 arsasını satışa çıkaracak. İstanbul ve Ankara da dahil 15 şehirde bulunan konut, is yeri ve otel niteliğinde arsalar sahiplerini bulacak.

toki karacabey otel konforunda yurt Haberi

toki karacabey otel konforunda yurt

Bursa'nın Karacabey ilçesinde TOKİ tarafından yapılan otel konforundaki öğrenci yurdu Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) tarafından hizmete sokulmayı bekliyor. 


336 kişi kapasiteli öğrenci yurdu, Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından kabul görerek hizmete girecek günü bekliyor. Şu anda son rötuşları yapılan yurt 2 bloktan oluşuyor. Yurt binası, 1 sosyal tesis, spor kompleksi, 2 yemekhane, konferans salonu, son teknolojiye sahip mutfak ve çamaşırhane, 2 nizamiye kapısı ve büyük ölçüde yeşil alanlara sahip. 24 saat boyunca yurt içi ve dışında bulunan 24 güvenlik kamerasıyla öğrencilerin güvenliğinin sağlanacağı öğrenci yurdu büyük bir ihtiyaca cevap verecek. 


Bursa'da...