04 / 05 / 2024

TOKİ Karakoç İnşaat Ataşehir imar İskan blokları ne zaman bitecek

TOKİ Karakoç İnşaat Ataşehir imar İskan blokları ne zaman bitecek

Ataşehir Şerifali Çiftliği 312 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi için Karakoç İnşaat'a yer teslimi yapıldı. Peki İmar İskan Blokları'ndaki 312 konut ne zaman teslim edilecek? İşte belgesi ile cevaplar...

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Dünya Karakoç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Karakoç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dünya Karakoç tarafından kuruldu.

Karakoçyap İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakoçyap İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Karakoç tarafından kuruldu.

Amasya Taşova TOKİ Konutları'nın inşaatı tamamlanıyor!

Amasya Taşova'da Tekel depoları ile Kapalı Spor salonu arasında, 158 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi kapsamında yapılan 500 takvim günü içinde tamamlanması planlanan TOKİ konutları inşaatı sürüyor.

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batuhan Karakoç İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Karakoç İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Karakoç  tarafından kuruldu.

TOKİ Orhangazi 4. Etap'ın inşaatı başladı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilecek 292 konut için TOKİ 4.Etap İnşaatına başladı.

Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi 1. Etap Mühendislik ve Teknoloji Fakülteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek...

TOKİ Antalya Aksu hükümet konağı inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Antalya İli Aksu İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tokat TOKİ Konutları'nın inşaatı tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tokat'ta inşaatı devam eden TOKİ konutlarını inceledi.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TOKİ Karakoç İnşaat Ataşehir imar İskan blokları ne zaman bitecek Haberi

TOKİ Karakoç İnşaat Ataşehir imar İskan blokları ne zaman bitecek


İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan ve İmar İskan Blokları olarak bilinen bölgede kentsel dönüşüm yılan hikayesine döndü. Toplam 1290 hak sahibine ait 1330 konutun dönüşümü için Emlak Konut ve Ataşehir Belediyesi arasındaki sözleşme ve yer teslimi polemiği sürerken TOKİ tarafından ihale edilen İstanbul İli Ataşehir İlçesi Şerifali Çiftliği 312 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi için yer teslimi yapıldı. 



İmar İskan Konutları Ataşehir TOKİ projesini hangi firma gerçekleştirecek?


İhalesi 28 Ocak 2014'te gerçekleşen 12750, 12751, 12753, 12754 parsellerde 312 konut ve 4 kapıcı dairesi yapımı işi için yer teslimi tutanağı 17 Nisan 2014'te imzalandı. 


TOKİ'nin Şerifali Çiftliği ihalesini; Kayabaşı 4., 8., 9., 11., 13. ve 14. bölgeleri inşa eden ve 23. Bölge ihalesini Ilgın İnşaat ile birlikte kazanan...