03 / 05 / 2024

toki karaman işçi konutları mı yapılıyor

toki karaman işçi konutları mı yapılıyor

Karaman Belediye Başkanı Çalışkan, "TOKİ işbirliği ile ilk etapta 428 konut yapılacak. Bîr kaç etapla 5 bin konut yapmayı hedefliyoruz" dedi.

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Karaman projesi için geri sayım başladı! Beklenen proje 14 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman'da 45 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 14 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Karaman projesi için beklenen tarih geldi! 218 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Karaman projesi için beklenen tarih resmen geldi... 218 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Karaman projesi için beklenen müjde geldi! Sadece o ilçeye tam 218 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman'da 218 yeni konut inşa edecek. 

Karaman için acele kamulaştırma kararı!

Karaman ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Karaman Kırbağı 2019 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasında satışa çıkarılan Karaman Kırbağı projesine 8 bin 853 başvuru geldi. TOKİ Karaman Kırbağı 2019 çekim tarihi belli oldu. Peki TOKİ Karaman Kırbağı 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte yanıtı...

Karaman için acele kamulaştırma kararı!

Karaman'da tesis edilecek Akyel-1 Rüzgar Elektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Karaman Doğukışla 1. Etap kura çekilişi yarın!

TOKİ Karaman Doğukışla 1. Etap projesi 57 adet konuttan meydana geliyor. Projenin kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonuçları açıklandı! İşte isim listeleri!

TOKİ Karaman Kırbağı projesinde kura çekilişi sonuçları açıklandı. 492 konutun satışa sunulduğu projede kuralar bu sabah çekilmişti. TOKİ Karaman Kırbağı kura sonuçları açıklandı! İşte isim listeleri...

Karaman'da TOKİ Konutları için kura çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) "Kırbağı Konut Projesi" kapsamında Karaman merkezde hayata geçirdiği 492 konut için kura çekimi bugün gerçekleştirildi. 

TOKİ Karaman Kırbağı'da 2+1'ler için evraklar açıklandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman'da inşa edilen 559 adet "Kırbağı Projesi" kapsamında kuralar çekildi. 2+1 konutlarında hak sahibi olan kişiler için hazırlaması gereken evraklar açıklandı.

TOKİ Karaman Kırbağı Mahallesi kura çekilişi yapıldı!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Mahallesi'nde 577 konutun kura çekilişi yapıldı. Projede bulunan 577 konuta 5 bin 551 başvuru geldi.

TOKİ Karaman 559 konut başvuruları 6 Mart'ta başlıyor!

TOKİ Karaman'da 559 konut satışı için başvuruları 6 - 31 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edecek. Peki, Karaman TOKi başvurusu nasıl yapılacak? İşte, taksit ve peşinat bedelleri...

toki karaman işçi konutları mı yapılıyor Haberi

toki karaman işçi konutları mı yapılıyor

KARAMAN Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile hayata geçirilen işçi konutlarında çalışmalar başladı. Organize Sanayi'de çalışan işçileri yakından ilgilendiren konut projesinde, yüklenici firmaya yer tesliminin yapılmasının hemen ardından çalışmalar başladı. Projenin ilk etabında 428 konut yapılacak. 


Konut projesinde ikinci etap çalışmaların başladığını söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Yüklenici firma TOKİ konutlarında ilk etap çalışmalarına başlanmıştır. Ayrıca belediyemiz Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, konutlar için gerekli olan içme suyu şebekesi çalışmalarına başlamışlardır. İlk etapta 428 konut yapılacak. Ayrıca 32 derslikli ilköğretim okulu 300 kişi kapasiteli camii, Spor sahaları, fitness alanları, yeşil alan ve parklar, çocuk oyun alanları bulunacak. Bu bölgede 5 bin konutluk bir alan ayırdık. Bir kaç etapla 5 bin konut yapmayı hedefliyoruz. Bu konutları sadece OSB çalışanları ile sınırlı...