25 / 08 / 2024

TOKİ Kartepe tesis

TOKİ Kartepe tesis

Kocaeli Milletvekili, Mimar Azize Sibel Gönül' ün girişimleri, ilçemize çok önemli bir tesis kazandırıyor. Hem eğitim, hem turizm amaçlı tesis, TOKİ tarafından inşa ettirilecek...

Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne modern spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli'de çok sayıda spor salonu ve tesis hayata geçiren, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonu projesi için düğmeye bastı.

Kartepe Belediyesi teleferik ve turistik tesis yaptırıyor!

Kartepe Belediyesi Hikmetiye ile Kuzuyayla arasında 4 bin 690 metre uzunluğundaki teleferik tesisi ile ticari ve turistik tesislerin yapımı için 28 Eylül'de ihale düzenliyor..

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis İnşaat ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kartepe 180 öğrencilik pansiyon ihalesi yarın!

TOKİ Kocaeli Kartepe İlçesi 1 Adet Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 1 Adet 180 Öğrencilik Pansiyon İnşaatları ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Kartepe Anadolu Otelcilik Lisesi inşaat ihalesi 6 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Kocaeli İli Kartepe İlçesi, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 180 Öğrencilik Pansiyon Binası İnşaatları için ihale tarihini belirledi.

Kartepe Belediyesi'nde imar uygulamaları kabul edildi!

Kartepe Belediyesi’nin olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. İmar uygulaması ile oluşan belediye hisselerinin satışı, teleferik tesisi ve günübirlik sosyal tesisler üzerine sınırlı ayni hak tesis edilmesi ile ilgili raporlar, toplantıda oy birliği ile kabul edildi.

Muğla'ya Dini ve Kültürel Tesis ile TOKİ konutları yapılacak mı?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kurulacağı açıklanan Dini Tesis ve Kültür Merkezi ile Karaova'da yapılması planlanan TOKİ konutlarına yönelik tepkiler devam ediyor.

TOKİ Kayabaşı ilköğretim tesis alanına 22 milyon TL teklif!

TOKİ Başakşehir Kayabaşı bölgesinde 902 ada, 2 parsel yer alan 12 bin 952,22 metrekarelik özel ilköğretim tesis alanını satışa çıkardı. Açık artırmada en yüksek teklif Ünsal Gayrimenkul Yatırım'dan geldi.

TOKİ Kayabaşı akaryakıt tesis alanına 37 milyon TL teklif!

TOKİ Başakşehir Kayabaşı bölgesindeki 902 ada, 6 parselde yer alan 4 bin 62,78 metrekarelik bakım ve akaryakıt tesis alanını satışa çıkardı. Arsaya 37 milyon TL teklif geldi.

Kocaeli Üniversitesi’nden Kartepe Belediyesi’ne kültürel alan tahsisi!

Kartepe Belediyesi, kültürel anlamda faaliyetlerine katkı sağlayacak yeni bir alana kavuştu. Kocaeli Üniversitesi, Arslanbey Kampüsü yanında bulunan alanı kültürel tesis yapılması amacıyla Kartepe Belediyesi’ne tahsis etti.

Temel Yapı Market Kartepe'de açıldı!

Temel Tok ve Aka İnşaat'ın sahipleri Bilgin Cün ve İsmail Aka'nın sahibi olduğu Temel Yapı Market, Kartepe'de hizmete girdi.

TOKİ Kartepe'ye turizm tesisi inşa edecek!

Kocaeli Milletvekili, Mimar Azize Sibel Gönül' ün girişimleri, ilçemize çok önemli bir tesis kazandırıyor. Hem eğitim, hem turizm amaçlı tesis, TOKİ tarafından inşa ettirilecek...

TOKİ Kartepe tesis Haberi

TOKİ Kartepe tesis

Kocaeli Milletvekili, Mimar Azize Sibel Gönül'ün girişimleri, ilçemize çok önemli bir tesis kazandırıyor. 

Hem eğitim, hem turizm amaçlı tesis, TOKİ tarafından yaptırılacak. Kartepe ilçesi Maşukiye Mahallesi, Kartepe yolu üzerinde inşa edilecek Anadolu Otelcilik ve Tuzizm meslek Lisesi, hem eğitim , hem turizm amaçlı olacak. 


OKUL VE OTEL İÇİÇE 

Tesiste 360 öğrenci kapasiteli, 12 derslikli Turizm Meslek Lisesi bulunacak. Bu okulun bünyesinde hem hizmet, hem eğitim amaçlı kullanılacak bir de Uygulama Oteli yer alacak.Ayrıca yatılı eğitim verecek okula ait, 180 öğrenci kapasiteli bir pansiyon binası da bulunacak. Tesisin toplam kapalı alanı 10.876 metrekareyi buluyor. Projeleri tamamlanan, yeri tesbit edilen tesisin inşaatı için, TOKİ bu yıl sonuna kadar ihaleye çıkacak. 

Kartepe Anadolu Otelilik ve Turizm Meslek lisesi ile, uygulama otelinin inşaatının 30 ayda tamamlanması öngörülüyor....