29 / 05 / 2024

TOKİ Kartepe turizm tesisi

TOKİ Kartepe turizm tesisi

Kocaeli Milletvekili, Mimar Azize Sibel Gönül' ün girişimleri, ilçemize çok önemli bir tesis kazandırıyor. Hem eğitim, hem turizm amaçlı tesis, TOKİ tarafından inşa ettirilecek...

4 ildeki 13 adet turizm imarlı arazi 373.2 milyon TL'ye satılıyor!

TOKİ, Adana, Aydın, Bursa ve İzmir'de yer alan 13 adet turizm imarlı araziyi 373.2 milyon TL toplam bedelle satıyor. İşte ayrıntılar... 

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok  ve İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

Ayasofya Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayasofya Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok tarafından kuruldu.

Aspendos Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aspendos Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok tarafından kuruldu.

RBS Cemre Spor İnşaat ve Spor Tesisleri Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RBS Cemre Spor İnşaat ve Spor Tesisleri Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Tok tarafından kuruldu. 

Antalya Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nin kuraları çekildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Antalya Serik Kocayatak’ta inşa edilen Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nde kura çekimi yapıldı.

TOKİ’den Antalya’da turizm çalışanlarına özel proje!

TOKİ, Antalya’nın Yukarıkocayatak Mahallesi’nde turizm sektörü çalışanları için 583 adet konuttan oluşan yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. 

TOKİ'den turizm çalışanlarına müjde!

TOKİ Başkanı Ergün Turan turizm sektöründe çalışan emekçiler için yeni projeler geliştirdiklerini açıkladı. 

TOKİ Kartepe 180 öğrencilik pansiyon ihalesi yarın!

TOKİ Kocaeli Kartepe İlçesi 1 Adet Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 1 Adet 180 Öğrencilik Pansiyon İnşaatları ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Kartepe Anadolu Otelcilik Lisesi inşaat ihalesi 6 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Kocaeli İli Kartepe İlçesi, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, 180 Öğrencilik Pansiyon Binası İnşaatları için ihale tarihini belirledi.

TOKİ'den turizm emekçilerine konut müjdesi!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik'te turizm emekçilerine TOKİ vasıtasıyla konut yapılacağını, konutların taksitlerinin aylık sigara parasından fazla olmayacağını söyledi.

TOKİ Kartepe turizm tesisi Haberi

TOKİ Kartepe turizm tesisi

Kocaeli Milletvekili, Mimar Azize Sibel Gönül'ün girişimleri, ilçemize çok önemli bir tesis kazandırıyor. 

Hem eğitim, hem turizm amaçlı tesis, TOKİ tarafından yaptırılacak. Kartepe ilçesi Maşukiye Mahallesi, Kartepe yolu üzerinde inşa edilecek Anadolu Otelcilik ve Tuzizm meslek Lisesi, hem eğitim , hem turizm amaçlı olacak. 


OKUL VE OTEL İÇİÇE 

Tesiste 360 öğrenci kapasiteli, 12 derslikli Turizm Meslek Lisesi bulunacak. Bu okulun bünyesinde hem hizmet, hem eğitim amaçlı kullanılacak bir de Uygulama Oteli yer alacak.Ayrıca yatılı eğitim verecek okula ait, 180 öğrenci kapasiteli bir pansiyon binası da bulunacak. Tesisin toplam kapalı alanı 10.876 metrekareyi buluyor. Projeleri tamamlanan, yeri tesbit edilen tesisin inşaatı için, TOKİ bu yıl sonuna kadar ihaleye çıkacak. 

Kartepe Anadolu Otelilik ve Turizm Meslek lisesi ile, uygulama otelinin inşaatının 30 ayda tamamlanması öngörülüyor....