01 / 05 / 2024

TOKİ Kaşüstü Konutları sözleşmeleri

TOKİ Kaşüstü Konutları sözleşmeleri

TOKİ tarafından Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi’nde inşa edilen ve hak sahipleri 11 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilen kura çekimi ile belirlenen 150 konutun sözleşmeleri 16-27 Şubat tarihleri arasında imzalanacak

TOKİ Balıkesir Susurluk’da 240 ay vadeyle 2+1, 3+1 ucuz konutlar!

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yapılacak TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Susurluk projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde planlanacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

Buca Kırklar'daki kaçak konutlar yıkılıyor!

İzmir Buca'da muhtar senediyle vatandaşlara satılan arazilere yapılan konutlar ile ilgili başlatılan hukuki süreçte karar çıktı. Kaçak oldukları tespit edilen yapıtlar İzmir Büyükşehir ekiplerince yıkıldı.

Metropark Kağıthane Konutları fiyatları!

Metropark Kağıthane Konutları Polatkaya İnşaat imzasıyla İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Projede toplam 101 adet konuta yer veriliyor...

Tempo City Kağıthane Konutları fiyat listesi!

Tempo City Konutları Sur Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçirildi. Projede daire ve dükkanlara yer veriliyor...

İstova Kağıthane Konutları ne zaman teslim?

İstova Kağıthane Konutları Yamaç Yapı tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirildi. Projede 1+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor...

Trabzon Kaşüstü dal-çık projesi Türkiye'ye örnek olacak!

Trabzon Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Kaşüstü dal-çık projesinin Türkiye'de bir örneğinin daha olmadığını ve özellikleri bakımından da bir ilk olacağını söyledi.

Trabzon Kaşüstü Dal-Çık projesinin inşaası yılbaşında başlayacak!

Trabzon Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu yaptığı açıklamada Kaşüstü’nde yapılması planlanan kavşağın projesinin Başbakan Binali Yıldırım tarafından onaylanarak dal-çık olarak değiştirildiğini ve sezon bitiminde yapımına başlanacağını ifade etti.

Kaşüstü Vardallar Center ev fiyatları!

Kaşüstü Vardallar Center ev fiyatları 360 bin liradan başlıyor. Vardallar Center projesi 2017'nin ilk yarısında teslim ediliyor...

YüzOn7 Residance Kaşüstü fiyatları!

YüzOn7 Residance Kaşüstü fiyatları 181 bin TL'den başlıyor. Trabzon'da yükselen YüzOn7 Residance projesi Nisan 2017 tarihinde teslim edilecek...

TOKİ Sakarya Kocaali Konutları başvuru!

TOKİ Sakarya Kocaali Konutları başvuru işlemleri 10 Haziran 2016 gününe kadar uzatıldı. Başvuru bedelinin 2+1'ler için 4 bin TL olarak belirlendiği proje toplamda 448 adet konutun satışta.

TOKİ Sakarya Kocaali Konutları son başvuru tarihi!

TOKİ Sakarya Kocaali Konutları son başvuru tarihi 10 Haziran 2016 gününe kadar uzatıldı. Ödemelere göre 180 aya kadar vade imkanı sağlanan projede fiyatlar 135 bin 962 TL'den başlıyor.

TOKİ Sakarya Kocaali Konutları başvuru dönemi!

TOKİ Sakarya Kocaali Konutları başvuru dönemi bugün bitiyor. Konut fiyatlarının 135 bin 962 TL'den başladığı projede toplamda 448 adet konutun satışa çıkarılıyor.

TOKİ Malatya Beydağı Konutları başvuru dönemi!

TOKİ Malatya Beydağı Konutları başvuru dönemi 30 Haziran 2016 tarihine devam ediyor. Konut alanlarının 82,31 metrekareden başladığı projede 144 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Kaşüstü Konutları sözleşmeleri Haberi

TOKİ Kaşüstü Konutları sözleşmeleri


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi’nde inşa edilen ve hak sahipleri 11 Kasım 2014 tarihinde gerçekleştirilen kura çekimi ile belirlenen 150 konutun sözleşmeleri 16-27 Şubat tarihleri arasında imzalanacak.

Kura çekimi ile hak sahibi olan vatandaşların bu tarihler arasında Ziraat Bankası Yomra şubesine giderek sözleşmelerini imzalamaları gerekmektedir. 

Kamuoyuna duyurulur.


Trabzon Büyükşehir...