02 / 05 / 2024

TOKİ kayabaşına konut yapacak

TOKİ kayabaşına konut yapacak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Başakşehir Kayabaşı bölgesinde, 448 konutluk proje için yüklenici firma ile sözleşme yaptıklarını, bildirdi.

PASHA Bank,Türkiye’de ev almak isteyen Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi veriyor!

2015 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Azerbaycan menşeeli PASHA Bank, Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi vereceğini belirtti.

TOKİ Başakşehir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Kayabaşı'na 163 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Kayabaşı TOKİ projesinde 163 konut yer alacak.

Silivri'deki 63 bin metrekarelik parsel TOKİ tarafından konut imarına açıldı! 

Silivri’de “ağaçlandırılacak alan” şeklinde ifade edilen 63 bin metrekare büyüklüğe sahip parselin TOKİ tarafından konut imarına açıldığı gündeme geldi. 

TOKİ'den 50 bin konut kampanyası hakkında yeni açıklama: Vatandaş mağdur edilmeyecek!

TOKİ, Kayabaşı’nda inşa edilecek proje için ilave konut alanları belirlenmesi sırasında yaşanan gecikmelerden kaynaklı maliyet artışlarını konut fiyatlarına yansıtmayacaklarını açıkladı.

TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesini resmen tanıttı. Peki TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 sosyal konut (ucuz konut) projesindeki 3 oda 1 salon evler ne kadar? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

TOKİ sosyal konut projesinde 2+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 2+1 ucuz konut fiyatlarına hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesini resmen tanıttı. Peki TOKİ sosyal konut (ucuz konut) projesinde 2+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 sosyal konut (ucuz konut) projesindeki 2 oda 1 salon evler ne kadar? TOKİ 2022 2+1 ucuz konut fiyatlarına hemen bakın!

TOKİ'den Başakşehir Kayabaşı'na 729 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini bugün saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Kayabaşı 185 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Kayabaşı 185 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Başakşehir Kayabaşı'na 496 yeni konut!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi 496 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 50 bin sosyal konut Kayabaşı kuraları çekiliyor!

TOKİ 50 bin sosyal konut kapsamında İstanbul Kayabaşı projesinin konut belirleme kuraları çekiliyor...

TOKİ 2020 ucuz konut kampanyasına e-Devlet'ten nasıl başvuru yapılır?

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında satışa çıkarılan konutların başvuruları e-Devlet üzerinden de yapılabiliyor. Peki TOKİ 2020 ucuz konut kampanyasına e-Devlet'ten nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar...

QNB Finansbank konut değerinin tamamına konut kredisi kullandırıyor!

QNB Finansbank peşinatı olmayan müşterileri için konut değerinin tamamına konut kredisi kullandırıyor. Yüzde 100 konut kredisi detayları nelerdir?

TOKİ 50 bin konut İstanbul kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi planlayan TOKİ, 50 bin yeni konut için düğmeye bastı. Peki toplam 318 bin 511 vatandaşın başvurduğu TOKİ 50 bin konut İstanbul kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ kayabaşına konut yapacak Haberi

TOKİ kayabaşına konut yapacak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Başakşehir Kayabaşı bölgesinde, 448 konutluk proje için yüklenici firma ile sözleşme yaptıklarını, gelecek dönemde 7 bin 500 konutu alt ve orta gelir grubu İstanbullulara sunacaklarını bildirdi. 


Turan, yaptığı yazılı açıklamada, sözleşmesi imzalanan ve inşaat çalışmalarına başlanan 448 konutluk projenin örnek bir proje olduğunu belirtti.


Projeyle dükkan alanları, camisi, meydanıyla mahalle kültürünün hayat bulacağını aktaran Turan, "Mahalle kültürü ve modern mimariyi bir araya getirecek projemiz sayesinde, kamusal mekanları, küçük esnafı, meydanı, caddesi ile yaşayan bir şehir oluşacak" ifadelerini kullandı.


Turan, sosyal ihtiyaçlara cevap veren konutlar ürettiklerini vurguladı. Günümüzde vatandaşların beklentilerinin değiştiğine dikkati çeken Turan, şöyle devam etti: "Vatandaşlarımız sadece barınacak bir merkez değil yeni yaşam alanları istiyor. Yeni yaşam alanları da bizim kültürümüzde mahalle konseptidir....