09 / 05 / 2024

TOKİ Kayaşehir orta gelir grubu kura sonucu öğrenme

TOKİ Kayaşehir orta gelir grubu kura sonucu öğrenme

TOKİ Kayaşehir orta gelir grubu kura sonucu yarın belli olacak. Projede toplam 605 adet daire bulunuyor.

TOKİ Kayaşehir kura sonucu öğrenme!

TOKİ Kayaşehir orta gelir grubu kura sonucu yarın belli olacak. Projede toplam 605 adet daire bulunuyor.

TOKİ Kayaşehir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kayaşehir Orta Gelir Grubu projesinde 605 yeni konut kura yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Kayaşehir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kayaşehir 2018 kurası ne zaman?

Orta gelirli vatandaşlar için inşa edilen TOKİ Kayaşehir projesinde 605 yeni konut kura ile satılıyor. TOKİ Kayaşehir 2018 kurası ne zaman? diyorsanız işte yanıtı..

TOKİ Kayaşehir başvuruları ne zaman?

TOKİ, İstanbul Kayaşehir’de yatay mimari ve mahalle konsepti ile orta gelirli vatandaşlar için yeni konutlar hayata geçiriyor. Peki, TOKİ Kayaşehir başvuruları ne zaman?

TOKİ Kayaşehir 1500 konut başvuruları yakında!

TOKİ Kayaşehir 1500 konut başvuruları yakında başlayacak. TOKİ Kayaşehir 1500 konut projesi dar ve orta gelirli vatandaşlara hitap edecek. 

TOKİ Kayaşehir 2017 kura çekimi bugün gerçekleşiyor!

TOKİ Kayaşehir Orta Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında hayata geçirilen 1.892 dairenin kura çekilişi bugün yapılıyor. Konutların teslimleri 18 ay sonra gerçekleşecek...

TOKİ Kayaşehir 2017 orta gelir konut başvurusu!

TOKİ Kayaşehir 2017 orta gelir konut başvurusu bugün başladı. Kura çekilişi 4 Ekim'de yapılacak olan TOKİ Kayaşehir 18. Bölge Konutları'nın minimum fiyatları 144 bin 755 TL'den başlıyor...

TOKİ Kayaşehir konut başvuru işlemleri nasıl olacak?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) İstanbul Kayaşehir'de orta gelir grubu için inşa edilen 1892 konut kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. TOKİ Kayaşehir konut başvuru işlemleri nasıl olacak?

TOKİ Kayaşehir 2017 projesi 4 Ekim'de satışta!

TOKİ, Kayaşehir'de orta gelir grubuna yönelik olarak ürettiği 1.892 konutu 4 Ekim'de satışa çıkarıyor. Kura yöntemiyle sahiplerini bulacak olan konutlar 144 bin TL'den başlıyor. Konutlarda en uygun taksit ise 603 TL'den başlayacak.

TOKİ Kayaşehir 2017 başvuruları için geri sayım başladı!

İstanbulluların merakla beklediği TOKİ Kayaşehir 2017 projesi açıklandı. Açıklandığı günden bu yana yoğun ilgi gören projenin başvuruları için ise geri sayım başladı. Orta gelir grubuna yönelik satışa çıkan konutların fiyatları 144 bin 755 TL'den başlıyor.

TOKİ Kayaşehir Evleri kurası ne zaman?

İstanbul Kayaşehir'de TOKİ'nin yapacağı 1500 konut için başvurular başladı. Engelli vatandaşlar için de konut sayısının yüzde 5'i kadar kontenjan ayrılacak. Diğer başvurular ise kura ile belirlenecek. Peki TOKİ Kayaşehir Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge kura çekimi 7 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak. Daire fiyatları 107 bin 800 TL'den başlayan projede başvurular bugün başladı. Peki TOKİ Kayaşehir 18. Bölge başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge başvuruları bugün başlıyor. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan projede başvurular Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Kayaşehir orta gelir grubu kura sonucu öğrenme Haberi

TOKİ Kayaşehir orta gelir grubu kura sonucu öğrenme


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir’de inşa edilen 605 konutun kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

1+1 kura sonuçları için tıklayın

2+1 kura sonuçları için tıklayın

3+1 kura sonuçları için tıklayın

4+1 kura sonuçları için tıklayın

Orta gelir grubu için hayata geçirilen proje için 16 bin 946 vatandaş başvuruda bulundu.

TOKİ Kayaşehir kura sonucu öğrenme!
TOKİ Kayaşehir kura sonucu 605 konut henüz belli olmadı.TOKİ Kayaşehir kura sonucu 605 konut açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin bulunduğu projenin kura çekimi İstanbul Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde...