06 / 05 / 2024

TOKİ Kayeşehir taksitleri

TOKİ Kayeşehir taksitleri

TOKİ tarafından İstanbul Kayaşehir'de Mahalle konsepti ile tasarlanan 1.892 konut satışa çıkarıldı. Başvuruların tamamlandığı TOKİ projesinin kura çekilişi 4 Ekim'de noter huzurunda gerçekleşecek.

Alt gelir TOKİ Şanlıurfa Viranşehir taksitleri 2015!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de 9 bin 617 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede 240 aya varan vade imkanı sunuluyor. İşte Alt gelir TOKİ Şanlıurfa Viranşehir taksitleri 2015 detayları...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı taksitleri ne kadar?

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri projesi kapsamındaki 73 adet konut ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma imkanıyla açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Eskişehir Odunpazarı taksitleri ne kadar?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir taksitleri ne kadar?

Daire fiyatlarının 80 bin 139 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de 467 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Viranşehir taksitleri ne kadar?

TOKİ Nevşehir Ürgüp 1. Etap kura çekilişi 2015!

TOKİ Nevşehir Ürgüp projesi 2 etaptan meydana geliyor. Toplam 923 dairenin yer aldığı projenin kurası Turgut Özal Kültür Merkezi'nde çekilecek. İşte TOKİ Nevşehir Ürgüp 1. Etap kura çekilişi 2015 detayları...

TOKİ Nevşehir Ürgüp kura çekilişi ne zaman?

Başvuruların bittiği TOKİ Nevşehir Ürgüp 1. Etap daire sayısı 518, 2. Etap daire sayısı ise 405 olarak belirlendi. Peki TOKİ Nevşehir Ürgüp kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar kura 2015!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar projesinde daire fiyatları 100 bin 263 TL'den başlıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar kura 2015 detayları...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar kura tarihi!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar projesinin başvuru süreci sona erdi. Peki 74 dairenin kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar kura tarihi...

TOKİ Eskişehir Karapınar başvurusu için bugün son!

TOKİ Eskişehir Karapınar başvurusu için bugün son. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden meydana gelen projedeki 74 dairenin kura çekilişi 22 Ocak'ta gerçekleşecek.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları bugün bitiyor!

Dairelerin 100 bin 263 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları bugün bitiyor. Projede 74 tane daire satışa sunuldu.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvurusu yarın bitiyor!

Başvuru sürecinin hızla devam ettiği TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvurusu yarın bitiyor. Toplam 74 tane dairenin bulunduğu projedeki dairelerin fiyatları 100 bin 263 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları yarın son!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları yarın son. 74 tane dairenin kurayla satıldığı projede dairelerin fiyatları 100 bin 263 TL ile 199 bin 350 TL arasında değişiyor.

Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ son başvuru günü!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. İşte Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ son başvuru günü...

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar kura çekimi 22 Ocak'ta!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar kura çekimi 22 Ocak'ta gerçekleşecek. Dairelerin 100 bin 263 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı toplam 74 daire kurayla satışa sunuluyor.

TOKİ Kayeşehir taksitleri Haberi

TOKİ Kayeşehir taksitleri

TOKİ tarafından İstanbul Kayaşehir'de Mahalle konsepti ile tasarlanan 1.892 konut satışa çıkarıldı. Orta gelir grubundaki vatandaşların konut sahibi olmaları amacıyla projelendirilen yeni konut alanı, şehrin planlı kentleşen bölgesi Kayaşehir'e kalite ve mimarisiyle değer katacak.


İstanbul’un planlı kentleşen ve şehircilik açısından en hızlı gelişen bölgesi Kayaşehir’de yeni bir yaşam başlıyor. Kayaşehir’de hayata geçirilen 1.892 konutluk proje, uzun zamandır beklenen İstanbul’a konut arzının ilk büyük projesi olarak satışa sunuldu.



Başakşehir Kayaşehir TOKİ kura çekilişi 4 Ekim 2017!


YENİ TOKİ ÇİZGİSİNİ YANSITAN İLK İSTANBUL PROJESİ


Toplamda 25 bine yakın konut üretimi ile İdarenin İstanbul’daki en yoğun çalışma alanları arasında yer alan Kayaşehir’deki yeni konutlar, TOKİ’nin 2014’te yenilediği üretim çizgisini yansıtan İstanbul’daki ilk ve en önemli konut projesi olarak hayata geçiriliyor. Mimarisi, kat yüksekliği, daire...