28 / 04 / 2024

toki kente özel tasarım

toki kente özel tasarım

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye'de konut beklentilerinin farklılaştığını belirterek, önümüzdeki dönemde kentlerin geleneklerine uygun farklı tasarımlara ağırlık vereceklerini söyledi.

Bakan Kurum açıkladı: Her şehre özel konutlar inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca her kente özel konutlar inşa edeceklerini söyledi.

Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort'ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim!

İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı Siltaş Panorama ve Siltaş Comfort'ta Yeni Evim kampanyasına özel indirim fırsatı sunuyor.

Nev201 lansmana özel yüzde 20 indirimle satışta! Başkente 239 adet yeni ofis! 

Kalyon İnşaat ve ASF ortak projesi olan Nev201 projesinin basın toplantısı gerçekleştirildi. Nev201 projesinde lansmana özel yüzde 20 indirimle satışlar başladı. İşte Nev201 projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 konut fiyatları ne kadar? TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 konut tipleri neler? İşte TOKİ Ağrı Yolugüzel 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

Her kente özel kentsel dönüşüm anayasası hazırlanacak!

Türkiye'de kentsel dönüşüm sürecine yeni bir yaklaşım getirme çalışmaları yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde her kente özel kentsel dönüşüm anayasası geleceğini açıkladı

TOKİ emeklilere özel konut projesi başvuru şartları!

TOKİ dar gelirli emeklileri ev sahibi yapmak için birçok ilde ürettiği konutları satışa sunuyor. Peki TOKİ emeklilere özel konut projesine başvurular nasıl yapılıyor? Başvuru şartları nelerdir? Sizler için araştırıldı...

TOKİ özel güvenlik hizmeti alım işi ihale ediyor!

TOKİ'nin Türkiye Geneli Arsa/Arazi, Konut ve Şantiyelerinde Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması 5. Hizmet Alım İşi yarın ihale edilecek...

Halkbank'tan TOKİ indirim kampanyasına özel kredi!

TOKİ tarafından başlatılan ve 18 Mayıs 2018 tarihine kadar sürecek olan “Yüzde 20 İndirimli Kapama Kampanyası” kapsamında Halkbank özel kredi sağlayacak. 

TOKİ Kütahya emeklilere özel kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Kütahya emeklilere özel kura sonuçları açıklandı. Kura çekimi bu sabah gerçekleştirilen projede 294 emekli konutu yer alıyor. 

Kayaşehir TOKİ'nin özel projesi!

TOKİ Kayaşehir konutlarının sahipleri, noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekilişi ile belirlendi. 1.892 konutun kura çekiminde duygu dolu anlar yaşandı.

Halkbank'tan TOKİ'nin Kapama Kampanyası'na özel kredi!

Halkbank, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan "Yüzde 20 İndirimli Kapama Kampanyası"ndan yararlanmak isteyen müşterilerine özel kredi seçeneği sunacak.

TOKİ'den engelli vatandaşlara özel konut düzenlemesi!

Konut ihtiyacı olan engelli vatandaşlara özel olanaklar ve kontenjan sunan TOKİ, inşa ettiği evlerde bu kişilerin hayatlarını kolaylaştırmak için özel mimari düzenlemeler de uyguluyor.

Keçiborlu'ya özel TOKİ projesi!

Isparta Keçiborlu'da hayata geçirilecek olan TOKİ projesi için belediye tarafından özel proje hazırlandı.

toki kente özel tasarım Haberi

toki kente özel tasarım

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, 2002-2015 yılları arasında 649 bin konut üreterek rekora imza attıklarını, bu konutlarda ortalama 3 milyon 300 bin kişinin yaşadığı düşünülürse bazı Avrupa ülkelerinin nüfusundan daha fazla kişiye kaliteli barınma imkanı sağladıklarını kaydetti. TOKİ konutlarının yüzde 85'inin orta ve dar gelirlilere yönelik olduğuna işaret eden Turan, 2015 yılında 50 bin konut inşa edeceklerini, bu konutların yüzde 40'ının kentsel dönüşüm projeleri kaynaklı olarak gerçekleştirileceğini ifade etti. 


"SON DÖNEMDE KONUT TERCİHLERİ DEĞİŞTİ" 


Türkiye'de son dönemde konut tercihlerinin değiştiğini, TOKl'nin de kendisini disipline ederek şehirlerin kültürlerini yansıtan mimari anlayışa uygun projelere yöneldiğini anlatan Turan, şöyle konuştu: "Projelere sadece barınma olarak bakmıyoruz, yaşam alanı olarak da bakıyoruz. 

Geleneklerimizden gelen unsurlar projelerimizde yer alacak. Esnafla vatandaşların bir arada yaşadığı, caddesi,...