25 / 05 / 2024

toki kepez tapu dağıtımı

toki kepez tapu dağıtımı

Biten TOKİ konutlarının 5 yıldır unutulan tapularını Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel verdi. Kepez Güneş Mahallesi TOKİ Konutları’nda gerçekleşen tapu töreninde Türel, bölgede 300 konutluk yeni siteler yapılacağını belirtti...

Tapu dolandırıcısı TOKİ arsa çekilişinde vatandaşları 430 bin TL dolandırdı! 

Eskişehir'de bir dolandırıcı TOKİ arsa çekilişine katılan vatandaşları tapu verme vaadiyle 400 bin TL dolandırdı.

TOKİ'den aylık 1.165 liraya sıfır daire fırsatı! Evlerin ateş pahası olduğu bugünlerde 233 bin liraya tapu

TOKİ, alt ve orta gelir grubuna yönelik yaptığı sosyal konut projelerine hız kesmeden devam ediyor. Siirt'in Kurtalan ilçesinde başlayan TOKİ konut projesinden sonra bir projenin daha temeli atıldı. Daireler 233 bin liraya tapu teslim olacak. Aylık ödeme ise 1.165 lira!

TOKİ tapu harcından muaf mı 2022?

TOKİ'den daire satın alan dar gelirli vatandaşlar, tapuda bir masraf ödeyip ödemeyeceklerini merak ediyor. Peki, TOKİ tapu harcından muaf mı 2022?

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Antalya Kepez'de 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar 40 yıldır tapu sorunu yaşıyordu. İlçe genelinde hayata geçen kentsel dönüşüm projeleriyle tapu sorunu çözüme kavuştu.

Kepez Belediyesi'nde tapu işlemleri kolaylaştırıldı!

Antalya Kepez Belediyesi ve Kepez Tapu Müdürlüğü arasında, Elektronik Ortamda Emlak Beyan Değerinin Alınmasıyla ilgili protokole imza attı.

TOKİ'den Antalya Kepez'e 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den gayrimenkul borcunu bitirerek tapu kaydını üzerine almayanlara uyarı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Topu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Tapu devir işlemlerini 30 gün içerisinde tamamlamayan vatandaşlara, gerekli hukuksal işlemlerin başlatılacağına ilişkin SMS ve posta yolu ile uyarı yazısı gönderildi

TOKİ'den tapu devri işlemlerinde kolaylık!

TOKİ tarafından hazırlanan, "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış, Devir, İntikal, Kiraya Verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğe göre tapu işlemleri artık online olarak gerçekleşecek.

Kepez Santral mahallesinde 40 yıllık tapu sevinci!

Kepez Belediyesinin, Gülveren Mahallesi’nde, gecekonducu 135 hak sahibini, modern konutlarda konforlu yaşamla kavuşturacak kentsel dönüşüm projesi hızlandı. Projenin fiziki gerçekleşmesinde yüzde 65’ler seviyesine ulaşıldı.

Kepez esnafının tapu sevinci!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bölgede faaliyetlerine devam eden inşaat malzemecileri esnafına tapularını teslim etti.

Antalya Kepez TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Kepez projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Antalya Kepez 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Kepez 2019 projesinde yer alan 1 adet konut yarın satışa çıkıyor.

toki kepez tapu dağıtımı Haberi

toki kepez tapu dağıtımı


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, ilk döneminde yapımı tamamlanan Güneş Mahallesi TOKİ konutlarındaki hak sahipleri 5 yıldır alamadıkları tapularına kavuştu. Önceki belediye yönetimi tarafından 5 yıl boyunca tapuların verilmemesini beceriksizlik olarak nitelendiren Türel, bölgede 300 konutluk yeni siteler yapılacağını söyledi.


Kepez İlçesi Güneş Mahallesi TOKİ Konutları’nda gerçekleşen tapu törenine, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve Antalya AK Parti Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Nevin Korkmaz Zor, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.,

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, tapuların CHP’li eski Belediye Başkanı Mustafa Akaydın döneminde 5 yıl boyunca verilmemesini eleştirerek, “Siz belediyeyi bir belediye başkanına teslim ediyorsunuz,...