06 / 05 / 2024

toki kilis konutları son durum

toki kilis konutları son durum

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, TOKİ tarafından kentte devam eden konut inşaatında çalışmaların son aşamaya geldiğini açıkladı.

TOKİ Kilis İlk Evim kuraları çekildi! Kilis TOKİ kura sonuçları 17 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Kilis'te hayata geçirilecek konutlar için kura çekimi yapıldı. İşte Kilis TOKİ kura sonuçları 17 Kasım 2022...

TOKİ Kilis kura sonucu 22.04.2022 kazananlar listesi!

TOKİ Kilis kura sonucu 22.04.2022 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. Başvuruların başladığı projede 2 oda 1 salon konutlar mevcut.

TOKİ Kilis Merkez kura sonucu sorgulama 2+1 ve 3+1!

TOKİ Kilis Merkez kura sonucu sorgulama 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projedeki 2+1 konutlar 75 metrekare, 3+1 konutlar 110 metrekare alana sahip.

TOKİ Kilis Merkez kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kilis Merkez projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Projede 2+1 ve 3+1 konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Kilis Merkez Tahtalı kura çekilişi 18 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kilis Merkez Tahtalı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 18 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Mardin Konutları'nda teslimler başlıyor!

TOKİ, Mardin Nur Mahallesindeki 1423 Konut Projesinde 597 adet konutun alıcılarının 12 Ekim – 29 Ekim 2016 tarihleri arasında konutlarını teslim alacaklarını açıkladı.

TOKİ Hadim Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Konya Hadim Evleri'nde kura çekiliş heyecanı başlandı. Peki TOKİ Hadim Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Hadim Konutları kurası ne zaman?

Toplamda 171 adet dairenin bulunduğu proje kura çekilişi noter gözetiminde yapılacak. Peki TOKİ Hadim Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Çorum Konutları için kura heyecanı!

Çorum'un Kargı ve Alaca ilçelerinde TOKİ tarafından yapılan konutların kurası 23-24 Eylül'de çekilecek.

TOKİ Demirci Konutları başvuru!

TOKİ Demirci Konutları başvuru işlemleri 30 Eylül'e kadar devam ediyor. Projede peşinatlar 14 bin 870 liradan başlıyor.

TOKİ Camikebir Konutları'nda yeniden ihale yapılacak!

Camikebir mahallesindeki TOKİ konutlarındaki ön alım hakkı kura çekilişinin ardından, diğer konutların satışı TOKİ tarafından ihale usulü ile yapılacak.

TOKİ Alaplı Konutları'nda çalışmalar başladı!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı'ya Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından özelikle emekliler için yapılması planlanan konutlar için çalışma başlatıldığını bildirdi

TOKİ Camikebir Konutları kurası 2016!

Düzce Belediyesi ve TOKİ ortaklığı işbirliğiyle kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Camikebir Konutları'nda kuralar çekildi.

toki kilis konutları son durum Haberi

toki kilis konutları son durum

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından devam eden 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini dile getirdi.

Medya Gazete'de yer alan habere göre; Vali Konağı'nın arka tarafına inşa edilecek 170 konutun da yapımına başlandığını hatırlatan Başkan Ramazan, "Söz verdiğimiz gibi ilimizde Resul Osman Dağı eteklerine yapılacak 515 konutun ihalesi 4 Mayıs'ta Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından yapılacak olup daireler 3+1 ve 2+1 şeklinde inşa edilecektir. İhale kapsamında ayrıca 1 adet cami ve 1 adet ticaret merkezi yer alırken. Bu proje ile birlikte 515 hemşehrimiz ev sahibi olacaktır" dedi.

Üçüncü etap için yakın zamanda ihaleye çıkılacağını ve proje dahilinde 250 konut olacağını söyleyen Ramazan, "AK Parti kadroları olarak sizlere vermiş olduğumuz her bir...