27 / 04 / 2024

toki Kırşehir kentsel yenileme evleri

toki Kırşehir kentsel yenileme evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile Kırşehir Belediyesi ortaklığınca hazırlanan kentsel dönüşüm projesi toplamda 2 ayrı bölgeye inşa edilecek.

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

TOKİ Kırşehir kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir’de Kayabaşı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirdiği 135 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı projesinde 1026 konut yapacak!

TOKİ imzasıyla hayata geçirilen Kırşehir Kayabaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin inşasına devam edilen bölümlerinde 49 blokta 1026 konut yer alacak.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı'nda ihale yapıldı!

TOKİ tarafından Kırşehir Merkez Kayabaşı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 1.126 konut için ihale gerçekleşti.

Kırşehir kentsel dönüşümüne 1.126 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kırşehir Merkez Kayabaşı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 1.126 konut ihalesi yapıldı.

TOKİ Kırşehir Kaman projesinde teslim işlemleri sona eriyor!

TOKİ'nin Kırşehir Kaman Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan 67 konut için teslim dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Kaman konut teslimleri bugün başlıyor!

TOKİ Kırşehir Kaman Kentsel Yenileme Konut Projesi kapsamında satışı gerçekleştirilen konutların teslimleri bugün başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir Grubu başvuruları!

29 adet dairenin açık satışa sunulduğu Kırşehir Kaman Kentsel Yenileme Alt Gelir Grubu projesindeki daireler için başvurular 26 Eylül'de başlayacak. İşte, TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir Grubu başvuruları...

TOKİ Kırşehir Kaman sözleşmeleri imzalanıyor!

169 konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman Kentsel Yenileme projesindeki konutların sözleşmeleri bugün imzalanıyor.

Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

63 konuttan meydana gelen Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesindeki daireler için başvuru dönemi bitti. Peki, Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kırşehir Kaman başvuruları bugün sona eriyor!

106 adet konuttan meydana gelen Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması projesindeki dairelerin başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kırşehir Kaman Alt Gelir Grubu başvuruları bugün son!

TOKİ'nin Kırşehir Kaman “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirdiği 63 konut için başvurular bugün sona erdi.

TOKİ Kırşehir Kaman alt gelir grubu projesi başvuruları!

Kırşehir Kaman “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa edilen Kırşehir Kaman alt gelir grubu projesinde daireler kuralı olarak satılıyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu projesi başvuruları...

toki Kırşehir kentsel yenileme evleri Haberi

toki Kırşehir kentsel yenileme evleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile Kırşehir Belediyesi arasında Kırşehir'in vizyonunu değiştirecek kentsel dönüşüm projelerini içeren protokol imzalandı.


Banka Evleri ve Eski Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projeleri protokol imza töreninde konuşan TOKİ Başkan Ergün Turan, iki projenin Kırşehir'e hayırlı olmasını diledi.


Kırşehir'in İç Anadolu Bölgesi'nin parlayan yıldız olduğunu belirten M. Ergün Turan, şunları kaydetti:

"Ben de Belediyecilikten gelen biriyim. Kırşehir'de yapılan işleri de takip ediyorum ve başarılı buluyorum. Kırşehir milletvekillerine ve başkanımıza, Kırşehir'e katkı ve hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu iki kentsel dönüşüm projesi Kırşehir'e yeni bir vizyon katacak ve gün geçtikçe değişen, güzelleşen Kırşehir'i güzel bir şehir haline getirecek."


 "Projeler Kırşehir'e değer katacak"

Projelerin hazırlık aşamasını titizlikle yürüttüklerini ve 3 yıldır projeler için çalıştıklarını ifade eden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci,...