08 / 05 / 2024

toki konut niğde

toki konut niğde

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Niğde Bor'da konut yapımına başlıyor. TOKİ uygulamaları kapsamında Bor İftiyan Mahallesi'nde yapımına başlanacak 212 daire 2+1 ve 3+1 olarak satışa çıkartılacak...

TOKİ Niğde projesiyle 285 yeni konut geliyor! Beklenen tarih tek tek açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde 2023 projesiyle 285 yeni konut geliyor... Beklenen tarih tek tek açıklandı...

TOKİ Niğde projesiyle tek bir ilçeye 180 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Söz konusu projede 180 adet konut yer alacak.

TOKİ Niğde Bor projesi için tarih açıklandı! 180 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde Bor 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Niğde 2023 projesinde 180 adet konut yer alacak.

TOKİ Niğde projesi için tarih belli oldu! Tam 285 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde 2023 projesi için tarih belli oldu. TOKİ Niğde 2023 projesinde tam 285 yeni konut yer alacak...

TOKİ'den Niğde'ye 120 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Niğde projesi için düğmeye bastı. İhalesi yarın gerçekleştirilecek olan projede 120 konut yer alacak.

TOKİ Niğde projesiyle sadece bir ilçeye 285 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Niğde projesi için start verdi. Projede 285 yeni konut yer alacak.

TOKİ'den Niğde'ye 120 konutluk yeni proje müjdesi!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde projesi için start verdi. TOKİ'nin Niğde projesinde 120 konut yer alacak.

TOKİ'den Niğde'ye 253 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde'de 253 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede ayrıca 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ Niğde Aktaş’ta 210 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuya ilişkin bir bazı açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Aktaş Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Merkez’de 230 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuya ilişkin bir bazı açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Merkez Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Çiftlik’te 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesine ilişkin bir açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Çiftlik Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Çamardı’da 285 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut hamlesi için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ’ye ilişkin bir açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Çamardı Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Bor’da 180 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün konuya ilişkin bir dizi açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Bor Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

toki konut niğde Haberi

toki konut niğde

Bor Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, TOKİ tarafından yapımına başlanacak dairelere uygun ödeme koşulları ile sahip olma imkanı olduğu belirtildi. 2+1 ve 3+1 dairelere 120 ay ve 180 ay taksit imkanları ile sahip olunacağı dile getirilen açıklamada, 85 m2 (2+1) olarak yapılacak konutların 116 daireden oluştuğu, 120 m2 (3+1) olarak yapılacak konutların ise 96 daireden oluşacağı söylendi. Başvuru ücreti olarak 2+1 dairelere 4.000 TL, 3+1 dairelere 6.000 TL peşinat alınacak.

Başvuru sahiplerinin ilçede en az 1 yıldır ikamet etmeleri ve kendi ve 1.
derece akrabalarının tapuda kayıtlı konutlarının bulunmaması gerekiyor. Gerekli bilgi ve belgelerin Bor Belediyesi İmar bölümünde açılmış bürodadan temin edilebileceği belirtildi.

Ankara Haber...