07 / 05 / 2024

toki konutlarda yetimlere kontenjan mı ayıracak

toki konutlarda yetimlere kontenjan mı ayıracak

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Kazım Büyükbahçeci, derneğin yaptığı başvurunun Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından onaylandığını söyledi.

Deprem sonrası gündeme gelmişti... TOKİ konutlarında ihale süreci başlarken, o konutlarda dal bile kıpırdamıyor!

İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem sonrası yıkılan evlerin yerine yapılacak konutlarla ilgili TOKİ son aşamaya gelirken, Belediye tarafından yapılmayı bekleyen konutlarda ise dal kıpırdamıyor.

TOKİ'den Mamak'taki konutlarda yaşanan su sıkıntısıyla ilgili açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara Mamak'ta bulunan toplu konut projesi kapsamındaki bazı konutlarda meydana gelen su sıkıntısıyla ilgili açıklama yaptı. 

TOKİ dul ve yetimlere ayrıcalık tanıyor mu?

TOKİ dar gelirliler için konut üretimine ara vermeden devam ediyor. Son başladığı 100 bin sosyal konut kampanyasına 1.1 milyon başvuru geldi. Peki TOKİ bu projelerde dul ve yetimlere ayrıcalık tanıyor mu?

TOKİ üst gelir grubu için ürettiği konutlarda teknolojiyi kullanmalı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü "TOKİ çok sayıda konut yapıyor fakat bunlardan alım gücü yüksek kesime hitap eden konutlarda teknoloji kullanması gerekiyor" dedi.

Mehmet Çankaya: TOKİ ile yurt dışında ortak proje geliştirmek istiyoruz!

Karmod Prefabrik Üst Yöneticisi Çankaya, "TOKİ ile yurt dışında özellikle ekonomik toplu konutlarda ortak proje geliştirmek istiyoruz. TOKI International bünyesinde çok sayıda konutu çelik konstrüksiyon olarak hızlı ve kaliteli bir şekilde yapmaya talibiz

TOKİ konutlarda en düşük artış oranı uyguluyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, konutlarda en düşük artış oranını uyguladıklarını belirterek "Memur maaşı artış oranı ve TEFE-TÜFE'den en düşük olan ile artış yapıyoruz.

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu 61 adet konut başvurusu 8 Haziran'da!

Yozgat Merkez Mutafoğlu Projesi kapsamında açık satışta olan konutlarda yüzde 20 peşinat 156 vade seçeneği sunuluyor.Toki Yozgat Merkez Mutafoğlu konutları 08 Haziran 2015 tarihinden itibaren satışa sunulacak.

TOKİ sosyal konutlarda 1+1 daire üretmeyecek!

Türkiye'de çekirdek aileye doğru bir yöneliş olduğuna değinen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam , "Aile bütünlüğünü korumak için TOKİ'nin yaptırdığı sosyal konutlarda artık 1+1 dairelere izin vermiyoruz" dedi.

Yazır TOKi Konutları 2015'te tamamlanacak!

TOKİ'nin Yazır'da yaptığı konutlarda incelemelrde bulunan TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, inşaatı devam eden Yazır TOKi Konutları 'nın Mart 2015 'te sahiplerine teslim edileceğini söyledi

Konutlarda çöp vergisi nasıl ödenir?

İşyeri ve dükkan sahiplerinin çöp vergisi ödemeleri için belediyeye gidiyor. Peki, konutların çöp vergisi nasıl ödenir? Konutlarda çöp vergisi nasıl hesaplanır? İşte sorularınızın yanıtı bu haberde...

Kuruçay TOKİ Evleri'ndeki caminin inşaatı başladı!

Abdülkadir Oğul, "Akşehir Kuruçay Mahallesinde 192 adet konut TOKİ tarafından yapıldı ve hak sahipleri de oturdu. Fakat bu konutlarda oturanların ibadet etmeleri için bir camiye de ihtiyaçları vardı" dedi

TOKİ Kayaşehir 22. ve 23. Bölge'de satış var mı?

TOKİ Kayaşehir 23. Bölge satışları başladı mı? Toki Kayaşehir 22. Bölge konutları ne zaman ve nasıl satılacak? 20. ve 21. Bölge için hak sahipleriyle sözleşme imzalama süreci ne zaman tamamlanacak? İşte TOKİ'den son haberler...

Muğla Belediyesi TOKİ Konutları için su deposu inşa ediyor!

Muğla Belediyesi, daha üst bölgeye yapımına başlanan 500 metreküplük yeni içme suyu deposu ile Toki konutlarında basınçlı su probleminin ortadan kalkmasını ve vatandaşların bireysel abone olmalarını sağlayacak.

toki konutlarda yetimlere kontenjan mı ayıracak Haberi

toki konutlarda yetimlere kontenjan mı ayıracak

Başvurularının TOKİ tarafından onaylanmasının ardından emekliler, dul ve yetimler için ucuz taksitlerle ev alma fırsatı doğdu. Ev başvuruları hakkında bilgi veren Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Kazım Büyükbahçeci, “Seçim dönemlerinde gerek iktidarın gerek muhalefetin dar gelirli emekli dul ve yetimlere TOKİ aracılığıyla ucuz vadeli ev yaptırılması sözü üzerine derneğimiz genel merkezi TOKİ idaresiyle bir anlaşmaya varmıştır. Bu anlaşma çerçevesinde emeklilerimize, dul ve yetimlerimize 2 + 1, 3 + 1 kısımlarında evler yapılacaktır” dedi. “Bu evler uzun vadeli, olup düşük aidatlarla yapılacaktır” diyen Büyükbahçeci, “Bunun anlaşmasına vardık. Bu konuda Genel Başkanımız Satılmış Çalışkan’a ve TOKİ başkanımıza teşekkür ederim. Bu imkanlardan yararlanmak için bütün emekli, dul ve yetimlerimizi dernek şubemize davet ediyorum. Emekli, dul ve yetimlerimize...