01 / 05 / 2024

TOKi konutları 2015

TOKi konutları 2015

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Bundan sonra tüm çalışmalarımızda birincil hedef kitlemiz alt ve orta gelir gruplarıdır. Bu gruplara dönük nitelikli sosyal konut üretimi önceliğimizdir" dedi

TOKi konutta 24 şehir büyüklüğüne ulaştı!

Türkiye'de inşaat sektörünün en büyük oyuncusu durumunda olan TOKİ, 81 şehirdeki 3 bin şantiyesinde 637 bin 851 konutu tamamladı. Bu rakam 100 bin nüfuslu 24 şehre denk geliyor.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Sivas Yenimahalle TOKİ Konutları!

Sivas Yenimahalle TOKİ Konutları için başvurular 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Peşinat olarak minimum 10 bin 816 TL ödenen projede fiyatlar 94 bin 300 TL'den başlıyor.

Bucak 3.Etap TOKİ Konutları ihaleye çıkıyor!

Bucak’ta 3. Etap TOKİ konutlarının yapımına başlanıyor. 3. Etap TOKİ Konut İnşaatı, AltYapı ve Çevre Düzenleme işi ihalesi 19 Ocak 2015 Salı günü saat 14.30’da yapılacak.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Konutları!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ Konutları başvuruları 24 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlıyor. Ödeme planı doğrultusunda 144 aya varan vade imkanı sunan projede 21 adet konut satışa çıkarılıyor.

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ Konutları başvuru işlemleri!

Gaziantep Fevzipaşa TOKİ Konutları başvuru işlemleri için son gün 30 Aralık 2015. Aylık taksitlerin 285 TL'den başladığı projede 180 veya 240 ay vade uygulanıyor.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Konutları son başvuru günü!

Yozgat Mutafoğlu TOKİ Konutları son başvuru günü 30 Aralık 2015. Kura yöntemiyle satışa sunulan projede 2 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.

Şanlıurfa Akabe TOKİ Konutları başvuruları!

Şanlıurfa Akabe TOKİ Konutları başvuruları 30 Aralık 2015 tarihinde sona eriyor. 2+1 dairelerin satışa çıkarıldığı projede başvuru işlemlerini T.Halk Bankası A.Ş. yürütüyor.

TOKİ Amasya Ziyaret Konutları'na spor alanı inşa ediliyor!

Amasya Ziyaret Kasabası Aşağı Mahalle Turgut Özal Caddesi üzerinde bulunan Ziyaret Toki Konutlarına çocuk oyun alanı ve spor alanı yapımına başlandı. Modern bir yer olan Ziyaret'in ihtiyaçları bir bir gideriliyor.

TOKi konutları 2015 Haberi

TOKi konutları 2015


TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Bundan sonra tüm çalışmalarımızda birincil hedef kitlemiz alt ve orta gelir gruplarıdır.  Bu gruplara dönük nitelikli sosyal konut üretimi önceliğimizdir. Bu doğrultuda 2014 sonu hedefimiz 40 bin konut üretimi, 2015 yılı hedefimiz ise 50 bin konuttur" dedi. 

TOKÎ Başkanı Turan, İstanbul Suriçi Grubu Derneği'nin "İstanbul Toplantıları" kapsamında Yıldız Parkı Milli Saraylar işletmesi Vera Salonu'nda düzenlediği etkinlikte yaptığı konuşmada, 1984 yılında 8. Cumhurbaşkanı eski Başbakanlardan Turgut Özal'ın direktifiyle kurulan kurumlarının mevzuat sorunları nedeniyle zaman içinde atıl bir duruma geldiğini, 2002 yılının ise kurumları için adeta bir dönüm noktası olduğunu hatırlattı.

Yatay mimari Türkiye'de 58. Hükümet'in işbaşına gelmesiyle. Acil Eylem Planı çerçevesinde "Planlı Kentleşme ve Konut Seferberliği'başlatıldığını ve TOKİ'nin yeni bir vizyona kavuştuğunu kaydeden Turan, " Türkiye'nin tamamında...