07 / 05 / 2024

toki konutları başvurusu

toki konutları başvurusu

TOKİ, aralarında Afyon, Ankara, istanbul, îzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri, 45'i konut 182 taşınmazı açık artırmayla satışa çıkarıyor.

TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ'den ev almak isteyenler dikkat: TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

TOKİ konutlarına başvuru yapacak vatandaşlar, TOKİ 2+1, 3+1 konut başvurularının nasıl yapılacağını merakla araştırıyor. Peki TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

TOKİ konut başvurusu 2024! Kimler TOKİ konut başvurusu yapabilir? 

Uygun fiyatlarla konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için çeşitli projeler hayata geçiren TOKİ'nin konut başvuruları merakla araştırılıyor. Peki kimler TOKİ konut başvurusu yapabilir? 

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

AFAD deprem konutları başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı! 

Afetzede deprem konutları hak sahipliği başvuruları ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki AFAD deprem konutları başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen ayrıntılar...

Yarısı Bizden kampanyasına başvurusu yapılan konutların incelemesi başladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Yarısı Bizden kampanyası ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. Bakan Kurum, Yarısı Bizden kampanyasına başvurusu yapılan konutların incelemelerine başlandığını belirtti. 

TOKİ arsa çekilişi ne zaman? TOKİ arsa başvurusu ne zaman açıklanacak?

TOKİ konut çekilişleri devam ederken, arsa başvurusu yapan vatandaşlar da arsa çekilişinin ne zaman yapılacağını sorguluyor. İşte konuya dair merak edilenler!

TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu?

TOKİ İstanbul arsalarının nerede olduğu merak ediliyor. Bu yüzden TOKİ İstanbul arsaları nerede? TOKİ arsa başvurusu e-devletten yapılıyor mu? soruları sıklıkla soruluyor. İşte detaylar!

TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa başvuru ne zaman 2022?

TOKİ arsa başvurusuna dair detaylar merak ediliyor. TOKİ arsa başvurusu pek çok kişinin gündemini oluşturuyor. İşte merak edilen detaylar!

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte 10 adımda TOKİ konut başvurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 ilde 250 bin konut yapılacağı müjdesi vermesinin ardından milyonlarca kişi TOKİ evlerine sahip olabilmek için başvuru hazırlığına girişti. Peki e-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? 10 adımda TOKİ başvurusunu anlattık.

TOKİ ucuz konut başvurusu nasıl yapılır? Şartlar neler?

TOKİ'nin ucuz konutları en çok araştırılan konulardan biri. Konut sahibi olmayı düşleyen birçok vatandaş, konuyu merak ediyor. Peki TOKİ ucuz konut başvurusu nasıl yapılır ve şartları neler? İşte detaylar...

TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Başkanlığı açık satış duyurularını kurumsal internet sitesinde bulunan satışlar sayfasından ilan ediyor. Bu sayfa üzerinde hem açık satış ile satılan konutlar hemde açık artırma ile satışa çıkarılan konutların ilanları bulunuyor. Peki TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ konutları başvuru şartları neler? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ)  gelir seviyesi düşük vatandaşların ev sahibi olabilmeleri için uygun fiyatta konut satışı kampanyası başlatmıştı. TOKİ, en düşük 83 bin liraden başlayan fiyat ve 348 liralık taksit imkânları veriyor. Peki TOKİ konutları başvuru şartları neler? 

TOKİ konutları başvuru şartları 2019!

TOKİ'nin alt ve orta gelir grubuna özel satışa çıkardığı 50 bin sosyal konut projesinde başvuru dönemi başladı. Peki başvurular nereye ve nasıl yapılacak? İşte TOKİ konutları başvuru şartları 2019...

toki konutları başvurusu Haberi

toki konutları başvurusu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, aralarında Afyon, Ankara, istanbul, îzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri, 45'i konut 182 taşınmazı açık artırmayla satışa çıkarıyor. Açık artırma 21 Ağustos 2014 Perşembe günü düzenlenecek. Müzayedede 13 Bin TL'den başlayan fiyatlarla işyerleri ve dükkanlar satışa çıkacak. 


240 aylık vade imkanı 

Satışa sunulan konutlar yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade ile satılacak. İşyerlerinde ise yüzde 10 peşin 240 ay vade imkanı var. Müzayedeye katılmak isteyen gerçek veya tüzel kişilerden taşınmazların muhammen bedeli 20 bin liraya kadar olanlar için 2 bin lira, muhammen bedeli 100 bin liraya kadar olanlar için 5 bin lira, muhammen bedeli 100 bin-200 bin lira arasında olanlar için 10 bin lira, muhammen...