30 / 04 / 2024

toki konutları ergün turan

toki konutları ergün turan

2023 hedefi 500 bin konut olan TOKİ, bunun 400-450 binini Anadolu şehirlerinde hayata geçirecek.TOKİ Başkanı Turan,“İnsanları şehirlerinde ev sahibi yaparak, göçü de doğal yolla engelliyoruz.İnsanın şehirle en önemli bağı, orada ev sahibi olmasıdır”dedi.

Türkiye nüfusunun yüzde 5'i TOKİ binalarında yaşıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan, Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 5'inin TOKİ binalarında yaşadığını belirterek, "Bizim 2023'e gelindiğinde hedefimiz, Türkiye nüfusunun 6 ila 7 milyonu TOKİ'nin inşa ettiği binalarda yaşaması" dedi.

TOKİ Başkanı Ergün Turan AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını yarın açıklaması bekleniyor. Kulislerde ise TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın Fatih Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği konuşuluyor...

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın babası Enver Turan defnedildi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın, 85 yaşında vefat eden babası Enver Turan, Bahçelievler'deki Yenibosna Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Kocasinan Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın babası Enver Turan vefat etti!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın babası Enver Turan vefat etti. Enver Turan'ın cenazesi yarın Yenibosna Merkez Camii’nden defnedilecek.

Ergün Turan: TOKİ olarak dünya çapında model olduk!

TOKİ olarak dünya çağında model olduklarını ifade eden TOKİ Başkanı Ergün Turan, öncelikli görevlerinin dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak olduğunu söyledi.

Ergün Turan'dan TOKİ Kayaşehir Konutları için dolandırıcı uyarısı!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Kayaşehir'deki konutlarının satışı iddiasıyla vatandaşları dolandıranların, yakalandığını açıkladı. Turan, TOKİ'den konut almak isteyen vatandaşları mağduriyet yaşamamaları için uyardı.

Ergün Turan Akgedik TOKİ projesini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve beraberindeki heyet, Yunusemre Belediyesi’nin Akgedik bölgesinde hayata geçireceği Yunuskent alanında incelemede bulundu.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, MIPIM Fuarı'nda!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Cannes'da düzenlenen Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2017'ye katıldı.

ATO Yönetimi TOKİ Başkanı Ergün Turan’ı ziyaret etti!

Gürsel Baran başkanlığındaki ATO Yönetimi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan’ı ziyaret etti.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Ergün Turan İstanbul Kayabaşı şantiyelerini ziyaret etti!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, İstanbul’un Başakşehir ilçesi Kayabaşı bölgesinde inşaat çalışmalarının devam ettiği konutların şantiyelerini inceledi. Turan, ilk olarak 2 bin 512 konutluk alanda incelemelerde bulundu.

Batman'daki konut projelerine Mehmet Ergün Turan'dan destek!

Bin 700 konutluk TOKİ konutlarını üyelerine kazandıran Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, yeni toplu konut projesi için TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ile Ankara'da görüştü.

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan Kırşehir'de incelemelerde bulundu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan 24 Mart 2016 tarihinde kentsel dönüşüm projeleri devam eden Kırşehir'i ziyaret etti. TOKİ Başkanı, Bala Belediye Başkanı Arif Kaplan’la da görüştü.

toki konutları ergün turan Haberi

toki konutları ergün turan

İstanbul merkezli gayrimenkul geliştiriciler, radarlarına, Anadolu şehirlerini de aldı. Pek çok firma, bir yandan kendi buldukları arazilerde konut-ofis-AVM projeleri geliştirirken diğer yandan Emlak Konut GYO ihalelerini dört gözle bekliyor. Anadolu yatırımcısı, özellikle İstanbul’da hayata geçirilen projelerden konut alan müşteri kitlesinin yüzde 15-20’lik bölümünü oluştururken, firmalar, bu kez projeleri, alıcının ayağına götürmek istediklerine vurgu yapıyor. Bununla birlikte firmalar, gidilen şehirlerde ekonomik kalkınmaya katkıda bulunduklarını, Anadolu’dan göçün azaltılması konusunda da yardımcı olduklarını vurguluyor. Anadolu’daki vatandaşlar da bundan memnun gibi görünüyor. Nitekim bu şehirlerde yaşayanlar, bölgelerinde daha iyi tasarlanmış, geniş sosyal olanaklara sahip yeni konutları dört gözle bekliyor.


2023 hedefi 500 bin konut olan TOKİ, bunun 400-450 binini Anadolu şehirlerinde hayata geçirecek. TOKİ Başkanı Turan, “İnsanları şehirlerinde ev sahibi yaparak, göçü de doğal...