06 / 05 / 2024

TOKİ konutlarına başvuru yapmak

TOKİ konutlarına başvuru yapmak

TOKİ konutları için başvurular nereye ve nasıl yapılır merak ediyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz...

TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ'den ev almak isteyenler dikkat: TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

TOKİ konutlarına başvuru yapacak vatandaşlar, TOKİ 2+1, 3+1 konut başvurularının nasıl yapılacağını merakla araştırıyor. Peki TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

Yarısı Bizden kampanyasına başvuru sayısı 670 bini geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, maliyetin yarısını devletin üstlendiği Yarısı Bizden kampanyasına gelen başvuru sayısı 670 bini aştı...

Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden kampanyasına başvuru nereden yapılıyor? 20 soruda tüm detaylarıyla...

“Dönüşümde Yarısı Bizden” kampanyasına başvurular devam ediyor. Peki, Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden kampanyasına başvuru nereden yapılıyor? İşte 20 soruda Yarısı Bizden kampanyasının tüm detayları...

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

‘Evim Yuvan Olsun’ kampanyasına başvuru yağıyor! İşte kampanyaya başvuru kriterleri ve diğer detaylar!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve toplam 10 ilimizi etkileyen depremin ardından mağdur olan vatandaşların barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başlatılan ‘Evim Yuvan Olsun’ kampanyasına başvuru yağıyor. Şu ana kadar kampanyaya 4 bin 568 bağış başvurusu yapıldı.

TOKİ gurbetçi konutları, evleri başvuru şartları nedir? TOKİ gurbetçi evleri nereden başvuru yapılır?

TOKİ gurbetçi evleri nedir, TOKİ gurbetçi evlerine nasıl başvuru yapılır? merak edilen sorular arasında yer alıyor. İşte o soruların yanıtları!

TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri resmen belli oldu! Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? Fiyatlara inanamayacaksınız!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu Mudurnu Taşkesti projesinde yer alan konutlar satışa çıktı. Peki Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri ve fiyat listesi...

TOKİ faizsiz konut kredisi başvuru şartları!

Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan konutlarla dar gelirli aileler başta olmak üzere pek çok vatandaş uygun fiyatlı ev satın alma imkanına sahip oluyor. Vatandaşlara kurum tarafından belirli şartlarda faizsiz konut kredisi de veriliyor. Peki, TOKİ faizsiz kredi başvuru şartları nelerdir?

TOKİ'den Ekim ayı kampanyası!

Her yıl on binlerce dar gelirliyi ev sahibi yapan TOKİ Ekim ayında da konut satışlarına ve yeni projelerine hız verdi. Peki, TOKİ konutlarına başvuru şartları nelerdir? İşte Ekim ayı satış ilanları...

TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?

Dar ve orta gelirli vatandaşlar için konutlar üreten TOKİ binlerce kişiyi ev sahibi yapıyor. TOKİ konutlara başvuru yapmak isteyen binlerce vatandaş ''TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?'' sorusunun cevabını araştırıyor.

TOKİ Şehitkamil son başvuru tarihi 2019!

TOKİ Şehitkamil son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Mamak 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Mamak 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvurular 25 Nisan tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Yomra 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Yomra 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ konutlarına başvuru yapmak Haberi

TOKİ konutlarına başvuru yapmak

TOKİ konutları için başvurular nereye ve nasıl yapılır?

TOKİ konutlatı için başvurular projenin bulunduğu il veya ilçeye göre değişkenlik gösteriyor. Buna göre TOKİ konutları için başvurular belediye, valilik veya kaymakamlığa yapılabiliyor. Peki hangi merciiye başvurmanız gerektiğini nasıl öğreneceğinizi merak ediyorsanız hemen yanıtlayalım.


TOKİ konutları için satış duyurularında başvurulacak merci ve adresi ilan ediliyor. Bu ilandan nereye başvurmanız gerektiğini öğrenebiliyorsunuz.


Başvuru sahibinin, ilgili merciden temin edeceği iki nüsha formu doldurup, ilan edilen tarihler arasında teslim etmesi gerekiyor.


Peki TOKİ konutları için başvuru nasıl yapılır, başvuru için gereken şartlar nelerdir?


T.C. vatandaşı olunması gerekiyor.


Projenin bulunduğu il /ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il veya ilçe nüfusuna kayıtlı olması gerekiyor.


Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların...