05 / 05 / 2024

toki konutlarında indirim var mı

toki konutlarında indirim var mı

TOKİ, 2014 yılı içinde indirim kampanyası yapacak mı? TOKİ indirimleri 2014 yılında ne zaman başlayacak? TOKİ konutlarında indirim kampanyası ne zaman? İşte TOKİ 2014 yılı indirim kampanyasına dair sorulara cevaplar...

Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde satışlar devam ediyor. Şirket, Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlıyor.

Bakan açıkladı: TOKİ konutlarında memura öncelik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Toplu Konut İdaresi konutlarında memurlara, lojmanlarda engelli kamu çalışanlarına öncelik verileceğini duyurdu.

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

Başakşehir Avrasya Konutları'nda taksit ödemeleri 3. yılda başlıyor!

Başakşehir Avrasya Konutları'nda yüzde 5 peşinat, yüzde 10 indirim fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Satın alınan konutların ödemeleri ise 3'üncü yılda başlıyor...

Başakşehir Avrasya Konutları'nda yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim fırsatı!

Başakşehir Avrasya Konutları'nda yüzde 5 peşinat yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların taksit ödemeleri ise 3'üncü yılda başlıyor...

Vadikent Konutları’nda yüzde 25 indirim fırsatı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan Enflasyon ile Topyekün Mücadele Programı'na destek verdiğini açıklayan Komyapı, 30 Kasım tarihine kadar Vadikent Konutları'nda yüzde 25 indirim uygulayacağını ifade etti.

TOKİ Besni konutlarında teslimler başlayacak!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ tarafından hayata geçirilen Besni’de yapımı gerçekleştirilen ancak teslimi bir türlü yapılmayan TOKİ konutlarında mutlu sona gelindiğini dile getirdi.

Burdur TOKİ Konutları'nda 31 aile ev sahibi oldu!

Burdur’un Bucak ilçesinde kura çekimleri sonrası boş kalan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutlarında 31 aile ev sahibi oldu.

Nevşehir Emlak Konutları'nda peşinde yüzde 20 indirim!

Nevşehir Emlak Konutları'nda peşinde yüzde 20 indirim yapılıyor.  İnşaat çalışmaları yüzde 58,05 oranında tamamlanan projede 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Mühye Başkent Emlak Konutları'nda bin 500 TL taksitle!

Peşinde yüzde 15 indirim fırsatı sunulan Başkent Emlak Konutları'nda aylık taksitler bin 500 TL'den başlıyor. Projede daireler 2020 yılında teslim edilecek..

TOKİ Beydağı Konutları'nda 71 evin kurası çekildi!

TOKİ ve Malatya Belediyesi'nce inşa edilen Beydağı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekilişi gerçekleşti. 60 hak sahibine 1 ve 2. etapta 71 daire teslim edildi.

TOKİ GGC Konutları'nda kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından hayata geçirilen 364 konutluk GGC Konutları'nda kuralar çekildi. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, süreci değerlendirdi.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular bugün son!

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nda başvurular için bugün son gün. 23 Aralık'ta başlayan talepler alımı bugün bitiyor.

toki konutlarında indirim var mı Haberi

toki konutlarında indirim var mı


T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından üretilen konutlarda indirim kampanyası olup olmayacağı uzun zamandır merak konusu... Emlakkulisi.com, bu merakları gideriyor ve TOKİ'de indirim sezonunu açıklıyor...


TOKİ konutları ve işyerlerinin satışında 2014 yılı için beklenen indirim kampanyası hala açıklanmadı. Çünkü TOKİ'de şu an için indirim kampanyası planlanmıyor. TOKİ Satış ve Pazarlama Müdürlüğü'nün de mevcut bir indirim kampanyası için hazırlığı söz konusu değil...


TOKİ sonbahar döneminde indirim kampanyası uygulayacak mı? Uygulamayacak mı? Öğrenmek için tıklayın!


TOKİ indirim kampanyası ne zaman? 


TOKİ Strateji Daire Başkanlığı'ndan edindiğimiz bilgilere göre; TOKİ'de 2014 yılı için indirim kampanyası, sonbaharda yapılması planlanıyor. Eylül-Ekim aylarında başlaması düşünülen TOKİ indirim kampanyası için Finans Daire Başkanlığı indirim oranını belirleyecek, TOKİ Başkanlığı onaylayacak ve Strateji Daire Başkanlığı tarafından Satış ve Pazarlama...