16 / 05 / 2024

toki konutlarında selçuklu mimarisi

toki konutlarında selçuklu mimarisi

Yeni TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Emlak Konut GYO işbirliği ile konutta yerel mimari dönemi başlatıyor. Proje için haziran ayında Türkiye’nin her bölgesi için kapsamlı bir yarışma başlatılacak...

Bakan açıkladı: TOKİ konutlarında memura öncelik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Toplu Konut İdaresi konutlarında memurlara, lojmanlarda engelli kamu çalışanlarına öncelik verileceğini duyurdu.

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

TOKİ'den Konya Selçuklu'ya 511 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri için konut üreten Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu Ardıçlı projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Konya Selçuklu 100 bin konut 2020 kuraları çekildi!

TOKİ'nin Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi gerçekleştirildi. Projede toplam 1717 adet konut yer alıyor.

Konya Selçuklu Ardıçlı TOKİ kura çekilişi bugün!

TOKİ'nin Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları bugün açıklanıyor!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları bugün açıklanıyor. Alt ve orta gelirli 554 aile kura çekilişi sornasında ev sahibi olacak...

Selçuklu TOKİ fiyat listesi 2019!

Selçuklu TOKİ fiyat listesi 2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ'den Konya Selçuklu'ya 1057 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Selçuklu'da 1057 adet yeni konut inşa edecek.

Burdur TOKİ Konutları'nda 31 aile ev sahibi oldu!

Burdur’un Bucak ilçesinde kura çekimleri sonrası boş kalan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutlarında 31 aile ev sahibi oldu.

Selçuklu Av Köşkü'ndeki kazı çalışmalarında su sarnıcı bulundu!

Antalya Kemer'de Selçuklu Av Köşkü'nde yeniden başlanılan kazı çalışmalarında, su sarnıcı ve kanalizasyon sistemi ortaya çıkarıldı.

Kütahya Emet 4. TOKİ Konutları'nda başvuru süresi uzuyor!

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca halktan gelen talep üzerine başvurusu sona eren 4.TOKİ konutlarında başvuru süresinin bir süre daha uzatılacağını açıkladı.

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor. Nevşehir Gülşehir Konut Projesi kapsamındaki 300 adet konutun teslim işlemleri, 24 Ekim – 28 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

toki konutlarında selçuklu mimarisi Haberi

toki konutlarında selçuklu mimarisi


YENİ TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Emlak Konut GYO işbirliği ile konutta yerel mimari dönemi başlatıyor. Proje için haziran ayında Türkiye’nin her bölgesi için kapsamlı bir yarışma başlatılacak. Yarışmada derece alan projeler, TOKİ ve Emlak Konut projelerinde uygulanacak.


GEÇTİĞİMİZ ay Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Ergün Turan’ın ilk çalışmalarından biri yerel mimari oldu. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, yeni başkanla birlikte Türkiye’nin 7 bölgesi için bir mimari yarışma düzenleyeceklerini açıkladı. Haziran ayında başlayacak proje kapsamında yapılacak yarışmaya yerel mimarlar katılacak ve ‘Siz nasıl bir Türkiye istersiniz’ soru sorusuna yanıt aranacak.


PİLOT UYGULAMA EMLAK KONUT’TAN

Proje ile Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin yeni konutlara taşınacağını belirten Murat Kurum, daire planlarından dış cephe uygulamalarına kadar tüm detayların Türk aile yapısı...