01 / 05 / 2024

TOKİ Konya Sille Mahallesi projesi

TOKİ Konya Sille Mahallesi projesi

Konya Selçuklu'ya bağlı Sille Mahallesi’ndeki dağlık kesimde 201 bin metrekare büyüklüğe sahip arazide TOKİ tarafından hayata geçirilen projenin iptal edilmesine karar verildi.

TOKİ'nin Konya Sille Mahallesi’ndeki projesi iptal edildi!

Konya Selçuklu'ya bağlı Sille Mahallesi’ndeki dağlık kesimde 201 bin metrekare büyüklüğe sahip arazide TOKİ tarafından hayata geçirilen projenin iptal edilmesine karar verildi.

Konya Sille'nin çehresi yeni projelerle değişiyor!

5 bin yıllık tarihiyle önemli gündemi bulunan kafe ve restoranları ile ünlenen Sille şimdi de sosyal alandaki yatırımlarıyla ön plana çıkıyor. Konya’nın en modern ve en yeni huzurevi Sille’de inşa ediliyor.

Konya'daki tarihi sille için proje hazırlandı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ve Selçuk Üniversitesi mimarlık fakültelerinin yürüttüğü "Konya Sille Fiziksel Yenileme Çalışması" projesiyle, Selçuklu Sille Mahallesi'nde sürdürülebilir kültürel turizmin sağlanması amaçlanıyor.

TOKİ Konya Selçuklu kura sonuçları 2015!

TOKİ Konya Selçuklu projesindeki 20 tane dairenin başvuruları 5-9 Ocak tarihleri arasında kabul edildi. Projenin kurası bugün çekiliyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu kura sonuçları 2015 detayları...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura sonuçları 2015!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinde başvurular 5 Ocak ile 9 Ocak tarihleri arasında kabul edildi. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura sonuçları 2015 detayları...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi bugün!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 20 adet dairenin kurayla satışa sunulduğu TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi bugün gerçekleşecek.

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesindeki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 20 tane daire kurayla satışa sunuluyor. Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kurası 2015!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesindeki daireler kura yöntemiyle satışa sunuldu ve başvuru süreci sona erdi. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır kurası 2015 detayları...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi yarın gerçekleşecek!

Başvuru sürecinin tamamlandığı TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi yarın gerçekleşecek. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projenin kurası saat 10:00 itibariyle başlayacak.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 16 Ocak'ta!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 16 Ocak'ta gerçekleşecek. Stokta bulunan toplam 20 tane dairenin satışa çıktığı projede dairelerin fiyatları 68 bin 250 TL'den başlıyor.

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura yeri!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinin stoğunda bulunan 20 tane dair kurayla satışa sunuluyor. Projenin başvuruları sona erdi. İşte Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura yeri...

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut projesinde kurayla satışa sunulan 20 tane dairenin başvurular 5 ocak ile 9 ocak tarihleri arasında kabul edildi. Peki Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları bugün bitiyor!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları bugün bitiyor. Daire fiyatlarının 68 bin 250 TL ile 126 bin 408 TL arasında değiştiği projenin kura çekilişi 16 Ocak'ta gerçekleşecek.

TOKİ Konya Sille Mahallesi projesi Haberi

TOKİ Konya Sille Mahallesi projesi

Konya Selçuklu'ya bağlı Sille Mahallesi’ndeki dağlık kesimde 201 bin metrekare büyüklüğe sahip hazine arazisine TOKİ tarafından Necmettin Erbakan Üniversitesi personeli için üniversite işbirliğiyle 450 konut, cami, ticaret merkezi, 24 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesini kapsayan bir proje düzenledi.

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine göre; 2016'da yaklaşık 75 milyona ihale edilen projenin inşasına başlanmış ve üniversitedeki akademisyenler de satışına start verilmişti. 2 senede kaba inşaatının büyük ölçüde tamamlandığı ve şu ana kadar yaklaşık 11 milyon TL harcama yapılan proje için bölgede madencilik faaliyeti gösteren Baylar Harfiyat Nak. İnş. isimli taş ocağı firması konut alanın bir kısmının kendi ruhsatındaki alan içinde olduğunu ve yapılacak konut projesi sebebiyle madencilik faaliyetlerini yapamayacağını ileri sürerek, projenin iptali talebiyle Konya 1’inci İdare Mahkemesi’ne dava açtı.

Dava...