29 / 04 / 2024

toki konya son başvuru tarihi ne zaman 2019

toki konya son başvuru tarihi ne zaman 2019

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesi satışa sunuldu.

TOKİ Konya projesinde son dakika! Tam 444 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Tam 444 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Konya projesinde son dakika müjdesi! 444 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesinin ihale tarihini açıkladı. Konyalılar bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ Konya Akşehir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Akşehir ilçesinde 4 yeni okul hayata geçirmek için start verdi.

TOKİ Konya Ahırlı'da 121 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Ahırlı projesinin ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Konya Taşkent başvuruları 10 Mayıs'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Taşkent projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 10 Mayıs 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Konya Selçuklu son başvuru tarihi 2019!

TOKİ Konya Selçuklu son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1057 adet daire bulunuyor.

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap sözleşme dönemi!

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap konut Projesi’nde yer alan konutların sözleşme imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

TOKİ Konya Ilgın son başvuru tarihleri 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Ilgın Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 293 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Konya Altınekin son başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Altınekin Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 47 adet konutun son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Konya Altınekin son başvuru ne zaman?

TOKİ tarafından hayata geçirilen Konya Altınekin projesindeki 47 konut açık satışta. Peki, TOKİ Konya Altınekin son başvuru ne zaman?

TOKİ Konya Altınekin son başvuru!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Altınekin Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 47 konut açık satışta. Peki, TOKİ Konya Altınekin son başvuru ne zaman?

TOKİ Konya Ilgın son başvuru günü bugün!

TOKİ Konya Ilgın projesinde yer alan daireler açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Konya Ilgın son başvuru günü bugün olarak belirlendi.

toki konya son başvuru tarihi ne zaman 2019 Haberi

toki konya son başvuru tarihi ne zaman 2019

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesi kapsamındaki 11 adet konut için başvurular başladı.

2 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı TOKİ Konya Ereğli 2019 projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

Başvuruların Halk Bankası aracılığıyla kabul edildiği Konya Ereğli TOKİ projesi açık satışa sunuldu.

Peşinat oranının yüzde 12 olarak belirlendiği TOKİ Konya Ereğli Orhaniye projesi en az yüzde 40 Engelli Raporu olan vatandaşlar için satışa çıktı.

Ereğli TOKİ'de en düşük konut bedeli 116 bin 64 TL, en yüksek konut bedeli 138 bin 580 TL olarak belirlendi.

Ödenecek peşinat bedelinin 13 bin 927 TL'den başlayıp, 16 bin 629 TL'ye yükseldiği proje için 180 ay vade imkanı sunuluyor.

Başvuru heyecanının başladığı Konya Ereğli TOKİ projesi için ödenecek...