03 / 05 / 2024

TOKİ Konya teslim

TOKİ Konya teslim

Türkiye’nin her ilinde her bütçeye göre toplu konut yapan TOKİ, Konya’da yapımı tamamlanan konutların teslimini gerçekleştirecek. 

TOKİ Konya Ardıçlı Projesi'nde teslimler Ağustos ayında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Konya Ardıçlı Projesi kapsamında 4. ve 5. etaplarda devam eden çeşitli işlemlerinin ardından bu ay içerisinde belirli bir program dahilinde teslim edileceği belirtildi.

TOKİ Konya’da 883 konutu teslim edecek!

Türkiye’nin her ilinde her bütçeye göre toplu konut yapan TOKİ, Konya’da yapımı tamamlanan konutların teslimini gerçekleştirecek. 

TOKİ Konya Kadınhanı'nda teslim dönemi sona eriyor!

Toplam 162 adet konuta yer verilen TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Konya Taşkent konut teslim dönemi sona erdi!

108 adet konuttan meydana gelen TOKİ Konya Taşkent konut teslim dönemi sona erdi. Projede 96 konut 2+1 planında, 12 konut ise 3+1 planında inşa edildi.

Zer Meram Konya teslim tarihi!

Zer Meram Konya teslim tarihi ilk etap için 36 ay sonra olarak belirtiliyor. Seha Yapı'nın yeni projesi Zermeram Evleri'nde konut fiyatları 295 bin liradan başlıyor...

Zermeram Evleri Konya teslim tarihi!

Zermeram Evleri Konya teslim tarihi 36 ay olarak belirtiliyor. Konya'nın Meram ilçesinde inşa edilen projede yüzme havuzu, fitness ve spor alanları gibi sosyal imkanlar sunuluyor.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır'da daireler 68 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Başvuruların bugün sona erdiği TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır son başvuru tarihi!

Kura yöntemiyle 20 adet dairenin satılacağı TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinde kura çekilişi 16 Ocak'ta gerçekleşecek. Projede başvurular devam ediyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır son başvuru tarihi...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları yarın bitiyor!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları yarın bitiyor. Dairelerin 68 bin 250 TL ile 126 bin 408 TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kuraları nerede çekilecek?

Başvuru sürecinin başladığı ve 9 Ocak'a kadar devam edeceği, kura çekilişinin ise 16 Ocak'ta gerçekleşeceği TOKİ Konya Selçuklu Yazır kuraları nerede çekilecek?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 2015!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinde 19 tane daire kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede başvuru süreci başladı. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 2015 detayları...

TOKİ Konya Yazır Konutları başvuruları 2015!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Konya Yazır projesindeki daireler kura çekilişiyle satılacak. İşte TOKİ Konya Yazır Konutları başvuruları 2015 detayları..

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinde kura çekimi saat 11:00'de Konya Selçuklu Yazır TOKİ Şantiyesinde yapılacak. Peki TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Konya teslim Haberi

TOKİ Konya teslim

Türkiye’de özellikle alt ve orta gelir gruplarının ev sahibi olması için konut üreten Toplu Konut İdaresi, bugüne kadar Konya’da ve Türkiye’de birçok insanı ev sahibi yaptı.

Hakimiyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; konut ve sosyal donatı üretim projeleri her yıl yükselten TOKİ, 2003-2019 tarihleri arasında "Planlı Kentleşme ve Konut Üretimi Seferberliği" kapsamında 81 ildeki 3 bin 682 şantiyede 842 bin 324 konut inşa etmeyi başardı.

Sosyal konut üretimine ağırlık veren TOKİ, dar ve orta gelirli ailelerin yanı sıra engelli, emekli, gazi ve şehit yakınları için de konut üretiyor.

TOKİ'nin son 16 yılda inşa ettiği konutların 721 bin 195'i sosyal konut niteliğinde hayata geçirildi. Bu rakam toplam konut üretiminin yüzde 86,17'ye ulaştı.

Satılan konut sayısı 727 bin 163'e, teslim edilen konut sayısı ise 697...