05 / 05 / 2024

TOKİ Körfez bölgesi

TOKİ Körfez bölgesi

DEİK Türkiye-Suudi Arabistan İş Konseyi Başkanı Yusuf Cevahir, "TOKİ'nin Körfez'de yapacağı şey, kendisi sadece bir kontrol merkezi olacak, işi düzenleyecek. Eğer böyle olursa Suudi Arabistan bütün konut ihtiyacını temin eder." dedi.

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesiyle tam tamına 564 yeni konut geliyor!

TOKİ Kocaeli Körfez 2023 projesiyle tam tamına 564 yeni konut geliyor... İşte TOK Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli Körfez projesi için yeni tarih açıklandı! Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Kocaeli Körfez projesi 2023 için yeni tarih açıklandı. Tam 496 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Körfez 2023 projesi detayları...

TOKİ Kocaeli Körfez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Körfez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Körfez 2022 sosyal konut projesi...

O bölgeler için korkutan deprem uyarısı! Yeni binalar bile yıkılabilir! 

Türkiye Deprem Tehlike Haritası ve Parametre Değerleri Kararı’nın riskleri eksik gösterdiği iddiası gündeme geldi. Jeoloji Mühendisleri Odası, başta İzmir’in körfez bölgesi olacak şekilde pek çok şehirde depreme dayanıklı olarak yapılacak yeni binaların dahi ilk depremde yıkılabileceğini söyledi.

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi 1 Aralık'ta!

TOKİ, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesini 1 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ,  Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 1. Kısım ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Kütahya Bölcek'e 495 yeni konut!

TOKİ Kütahya Bölcek Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek. Bölcek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 495 adet konut ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak. 

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki silüeti bozan yapılar yıkılıyor!

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Listesi'ne alınan, Bursa'da 700 yıldır "ticaretin kalbi" olan 480 dönümlük Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nin etrafında tarihi silüeti bozan yapıların temizlenmesi için çalışmalar başladı.

Avro Bölgesi ikinci çeyrekte yüzde 12,1 küçüldü!

Avro Bölgesi ekonomisi, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bu yılın ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 12,1 küçüldü.

İsrail’den Filistin'deki Battir köyünde sanayi bölgesi inşa edecek!

Filistin Turizm ve Tarihi Eserler Bakanlığı, İsrail makamlarının Kudüs ile Beytullahim kentleri arasında bulunan ve Filistin’in Battir köyünün toprakları üzerinde sanayi bölgesi inşa etmeyi planladığını belirtti.

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon yüzde 0,1'e indi!

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin gevşemeye başladığı mayıs ayında yüzde 0,1'e geriledi.

Avro Bölgesi'nde yıllık enflasyon 0,1'e geriledi!

Avro Bölgesi'nde nisan ayında yüzde 0,3 olan yıllık enflasyon, mayısta yüzde 0,1'e indi.

Avro Bölgesi 1. çeyrekte yüzde 3,8 küçüldü!

Avro Bölgesi ekonomisi, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bu yılın ilk çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 3,8 küçüldü.

TOKİ Körfez bölgesi Haberi

TOKİ Körfez bölgesi

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye - Suudi Arabistan İş Konseyi Başkanı Yusuf Cevahir, Türkiye'nin Körfez'le stratejik ortaklıklar yapabilecek seviyeye geldiğini belirterek, "Orta Doğu ve özellikle Körfez, klasik sanayi ürünlerini her yerden alabilir ama bir piyade tüfeğinin üretimi, insansız hava aracının temini, tankların yenilenmesi gibi hassas konular gündeme geldiğinde bunları Batı vermiyor onlara" dedi.


AA muhabirinin Körfez ile ekonomik ilişkilere yönelik sorularını yanıtlayan Cevahir, Türkiye'nin artık Orta Doğu'nun ihtiyacı olan silah sanayi teknolojilerinde de ortaklıklar yapabilecek noktaya geldiğini söyledi.


Türkiye'nin Suudi Arabistan'a sadece gıda, inşaat malzemesi, tekstil ve sanayi ürünü satan devlet konumunda olmadığını vurgulayan Cevahir, "Orta Doğu ve özellikle Körfez, klasik sanayi ürünlerini her yerden alabilir ama bir piyade tüfeğinin üretimi, insansız hava aracının temini, tankların yenilenmesi gibi hassas konular...