23 / 07 / 2024

TOKİ kredi veriyor

TOKİ kredi veriyor

Düzce depreminde evsiz kalan aileler, Umut Evleri adlı sosyal konut projesini tamamlamak için TOKİ'den kredi talebinde bulundu. TOKİ kredi talebini sorumluluklarımız arasında bulunmuyor diyerek reddetti.

Kredi ile ev alacaklar dikkat! 3 milyon TL'nin geri ödemesi hesaplandı! Hangi banka en uygun konut kredisi veriyor?

Kredi ile ev almak isteyen milyonlarca vatandaş bankaların konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki hangi banka en uygun konut kredisi veriyor? 3 milyon TL'nin geri ödemesi ne kadar oldu? İşte banka banka konut kredisi faiz oranları...

9 banka düğmeye bastı, paralar anında hesaplara geçiyor! Tabloya bak, başvurunu yap!

Bankalar merakla beklenen Temmuz ayı kampanyalarını duyurdu. Peki Temmuz ayı için hangi bankalar 0 faizli kredi veriyor? İşte 0 faizli kredi kampanyaları Temmuz 2024....

Akbank'tan 20 bin TL faizsiz kredi imkanı! Akbank'tan faizsiz ihtiyaç kredisi...

Faizlerin rekor seviyelere yükseldiği bu günlerde Akbank'tan bir kampanya geldiği belirtildi. Akbank yeni müşterileri için kesenin ağzını açtı. Akbank ilk kez müşterisi olacaklara 20 bin Türk Lirası faizsiz kredi veriyor. Akbank 0 faizli kredi kampanyası bitti mi?

10 bankada peş peşe deprem! Fibabanka, Akbank, Garanti, Ziraat, Yapı Kredi, İş, ING ve 3 banka daha az önce açıkladı!

Para piyasalarında sert rüzgarlar eserken bankalar da ihtiyaç kredisi faiz oranlarını değiştirdi. Peki 50 bin TL için 36 ay vadeli olarak hangi banka yüzde kaç faizle kredi veriyor? 

Bankalardan faizsiz kredi kampanyası! Hangi banka ne kadar faizsiz kredi veriyor?

İhtiyaç kredisi faizleri oldukça yüksek oranda, 12 ay vadeli 100 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi faizi yüzde 3,99 ila yüzde 5,99 arasında değişim gösteriyor. Vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamak için bankaların yeni müşterilere özel sundukları sıfır faizli kredi kampanyaları merak ediliyor.

PTT 100 bin TL kredi desteği veriyor! Milyonları ilgilendiriyor! Ayrıntılar netleşti! Hemen başvurun!

PTT, Türkiye genelinde milyonlarca kişiye kredi desteği sunmaya devam ediyor. PTT, Aktif Bank işbirliğiyle  ev hanımlarına 100 bin TL'ye kadar kredi veriyor. Ayrıntılar netleşti. Hemen başvurun!

Nisan 2024 faizsiz kredi fırsatı için son 18 gün uyarısı! Hangi bankalar 0 faizle kredi veriyor? Hemen bakın!

Sıfır faizli kredi kampanyaları borcu olan pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor? İşte Nisan 2024'te faizsiz kredi veren bankalar...

Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor? Emeklinin hesabına kesin bu kadar yatırılacak: Yapı Kredi emekli promosyon 2024!

Milyonlarca emeklinin en çok merak ettiği konular arasında maaş promosyonları yer alıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor? İşte Yapı Kredi emekli promosyon 2024!

Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank faiz oranları

Merkez Bankasının faizleri sürpriz şekilde artırmasıyla gözler mevduat faizlerine çevrildi. Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank ve Denizbank faiz oranı..

Emekli banka promosyon ödemeleri: Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Yapı Kredi emekli promosyonu

Milyonlarca emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Emekliler ne kadar banka promosyonu veriyor? Yapı Kredi Banka promosyon ödemesi kaç lira?

Bankaların Mart 2024 yarışı kızıştı! Tam tamına 8 banka 0 faizle kredi veriyor! Hemen bakın!

Borcu olan vatandaşlar faizsiz kredi veren bankaları araştırıyor. Tam tamına 8 banka 0 faizle kredi veriyor. İşte o bankalar...

Faizsiz kredi kampanyası nedir? 5 bankanın açıkladığı detaylar belli oldu!

Yeni düzenlemeler ile birlikte kredi kartında nakit avans sayısı azalıp kredi faiz oranları da artıyor. Buna göre, bazı bankalar da hala düşük miktarlarda ve şartlara bağlı da olsa sıfır faizli kredi veriyorlar. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor?

Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi! Hangi banka kaç TL kredi veriyor? Tek tek açıklandı! 

Son zamanlarda yüksek enflasyon ile ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken vatandaşlar, uygun faizli kredileri araştırıyor. Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi geldi. İşte banka banka son dakika kampanyaları...

TOKİ kredi veriyor Haberi

TOKİ kredi veriyor

Düzce depreminde evsiz kalan 234 kiracı aile, 5’te 2’si biten Umut Evleri adlı sosyal konut projesini tamamlamak için TOKİ’den kredi istedi. Kredi talebini reddeden TOKİ, “Sorumluluklarımız arasında kredi vermek bulunmuyor” dedi. 

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Umut Evleri sakinlerinin başvurduğu Bolu İdare Mahkemesi ise depremzedeleri haklı bularak ret kararını iptal etti.12 Kasım 1999’daki depremde Düzce yıkıldı, 710 kişi can verdi. Evi yıkılan şehirli mülk sahipleri için konut tahsis edilirken, köylülere kredi veriliyordu. Hukukçu Erbay Yucak ve arkadaşlarının oluşturduğu ‘Dayanışma Gönüllüleri’nin katkısı ile bir araya gelen Düzceliler, uygun koşullarda arsa tahsis edilmesi için toplandı. 2003’te Ankara’ya yürüyerek ve 230 gün oturma eylemi yaparak mücadeleye başladılar. Düzce Evsiz Depremzedeler Dayanışma Konut Yapı Kooperatifi’ni kurdular. 775 sayılı Gecekondu Kanunu’na dayanarak TOKİ’den arsa istediler. TOKİ’nin...