12 / 05 / 2024

TOKİ kredi veriyor

TOKİ kredi veriyor

Düzce depreminde evsiz kalan aileler, Umut Evleri adlı sosyal konut projesini tamamlamak için TOKİ'den kredi talebinde bulundu. TOKİ kredi talebini sorumluluklarımız arasında bulunmuyor diyerek reddetti.

PTT 100 bin TL kredi desteği veriyor! Milyonları ilgilendiriyor! Ayrıntılar netleşti! Hemen başvurun!

PTT, Türkiye genelinde milyonlarca kişiye kredi desteği sunmaya devam ediyor. PTT, Aktif Bank işbirliğiyle  ev hanımlarına 100 bin TL'ye kadar kredi veriyor. Ayrıntılar netleşti. Hemen başvurun!

Nisan 2024 faizsiz kredi fırsatı için son 18 gün uyarısı! Hangi bankalar 0 faizle kredi veriyor? Hemen bakın!

Sıfır faizli kredi kampanyaları borcu olan pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor? İşte Nisan 2024'te faizsiz kredi veren bankalar...

Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor? Emeklinin hesabına kesin bu kadar yatırılacak: Yapı Kredi emekli promosyon 2024!

Milyonlarca emeklinin en çok merak ettiği konular arasında maaş promosyonları yer alıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar promosyon veriyor? İşte Yapı Kredi emekli promosyon 2024!

Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank faiz oranları

Merkez Bankasının faizleri sürpriz şekilde artırmasıyla gözler mevduat faizlerine çevrildi. Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank ve Denizbank faiz oranı..

Emekli banka promosyon ödemeleri: Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Yapı Kredi emekli promosyonu

Milyonlarca emekli banka banka promosyon rakamlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki Yapı Kredi ne kadar 2024 promosyon veriyor? 2024 Emekliler ne kadar banka promosyonu veriyor? Yapı Kredi Banka promosyon ödemesi kaç lira?

Bankaların Mart 2024 yarışı kızıştı! Tam tamına 8 banka 0 faizle kredi veriyor! Hemen bakın!

Borcu olan vatandaşlar faizsiz kredi veren bankaları araştırıyor. Tam tamına 8 banka 0 faizle kredi veriyor. İşte o bankalar...

Faizsiz kredi kampanyası nedir? 5 bankanın açıkladığı detaylar belli oldu!

Yeni düzenlemeler ile birlikte kredi kartında nakit avans sayısı azalıp kredi faiz oranları da artıyor. Buna göre, bazı bankalar da hala düşük miktarlarda ve şartlara bağlı da olsa sıfır faizli kredi veriyorlar. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor?

Kredi kartları alarm veriyor: Vatandaşın borcu 1 trilyon 250 milyar TL'ye dayandı!

Yüksek enflasyon sebebiyle alım gücü giderek düşen vatandaşlar çareyi kredi kartlarına yüklenmekte buldu. Açıklanan rakamlara göre kredi kartı borçları 1 trilyon 250 milyar TL'ye dayandı. 

Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi! Hangi banka kaç TL kredi veriyor? Tek tek açıklandı! 

Son zamanlarda yüksek enflasyon ile ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken vatandaşlar, uygun faizli kredileri araştırıyor. Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi geldi. İşte banka banka son dakika kampanyaları...

İhtiyaç-taşıt-konut kredisi faizlerinde son dakika! Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank peş peşe açıkladı!

İhtiyaç-taşıt-konut kredi faiz oranları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki bankaların kredi faiz oranlarında son durum ne? Hangi banka kaç oranla kredi veriyor?  İşte Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank güncel faiz oranları...

Mercedes-Benz ekim ayına özel sıfır faizli kredi veriyor!

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, yeni otomobil alımlarında ekim ayına özel kampanya açıkladı. Buna göre Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi şartıyla Vito, Sprinter ve ikinci el hafif ticari araçlar için sıfır faizli kredi verilecek.

Bu banka tam 20 bin TL nakit avans veriyor! Başvuruları aman kaçırmayın!

Borcu olanlar faizsiz kredi ve nakit avans kampanyaları ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor. Verilen detaylara göre bir banka tam 20 bin TL nakit avans veriyor. Başvuruları sakın kaçırmayın...

Acil nakit paraya ihtiyacı olanlar müjde! O banka resmen duyurdu! 3 ay ertelemeli tam tamına 70 bin TL!

Bankalar, nakit ihtiyacı olan vatandaşlara kredi fırsatları sunmaya devam ediyor. O banka 3 ay ertelemeli tam tamına 70 bin lira kredi veriyor üstelik 5 bin liraya kadar faizsiz finansman seçeneği de sunuluyor.

TOKİ kredi veriyor Haberi

TOKİ kredi veriyor

Düzce depreminde evsiz kalan 234 kiracı aile, 5’te 2’si biten Umut Evleri adlı sosyal konut projesini tamamlamak için TOKİ’den kredi istedi. Kredi talebini reddeden TOKİ, “Sorumluluklarımız arasında kredi vermek bulunmuyor” dedi. 

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Umut Evleri sakinlerinin başvurduğu Bolu İdare Mahkemesi ise depremzedeleri haklı bularak ret kararını iptal etti.12 Kasım 1999’daki depremde Düzce yıkıldı, 710 kişi can verdi. Evi yıkılan şehirli mülk sahipleri için konut tahsis edilirken, köylülere kredi veriliyordu. Hukukçu Erbay Yucak ve arkadaşlarının oluşturduğu ‘Dayanışma Gönüllüleri’nin katkısı ile bir araya gelen Düzceliler, uygun koşullarda arsa tahsis edilmesi için toplandı. 2003’te Ankara’ya yürüyerek ve 230 gün oturma eylemi yaparak mücadeleye başladılar. Düzce Evsiz Depremzedeler Dayanışma Konut Yapı Kooperatifi’ni kurdular. 775 sayılı Gecekondu Kanunu’na dayanarak TOKİ’den arsa istediler. TOKİ’nin...