03 / 05 / 2024

TOKİ Küçükçekmece ihaleleri

TOKİ Küçükçekmece ihaleleri

İstanbul Küçükçekmece İlçesi Halkalı Atakent Mahallesi Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Küçükçekmece'ye yeni proje!

TOKİ’nin İstanbul Üniversitesi Çapa ve Cerrahpaşa yerleşkelerini yenileme çalışmalarına finansman oluşturmak için Bathonea antik kentinin de yer aldığı Küçükçekmece Gölü kıyısındaki 1 milyon 783 bin metrekarelik arazi imara açıldı.

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe arsasına 324 milyon TL teklif!

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi arsa sarışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesinin ikinci oturumu gerçekleştirildi. 20 bin 776,34 metrekarelik ticaret imarlı arsaya en yüksek teklif Torkam İnşaat ile Nar İnşaat'tan 324 milyon TL olarak geldi.

TOKİ Küçükçekmece arazisine 5 teklif geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan arsası için ihale sürecinin ilk aşaması tamamlandı. TOKİ Küçükçekmece arazisine 5 teklif geldi.

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan arsasını ihaleye çıkarıyor. TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe ihalesi bugün.

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe'de yeni proje yapacak!

TOKİ Küçükçekmece Kartaltepe'de yeni proje yapacak. Emsal değeri 1,50 olan ve ticaret imarlı olan arsa 20 bin 776 metrekare büyüklüğe sahip.

TOKİ Küçükçekmece arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi 22 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Kartaltepe Mahallesi'nde yer alan arsa için ihale düzenliyor.

TOKİ Küçükçekmece cami ve ticaret merkezleri ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul Küçükçekmece, Halkalı Atakent Mahallesi cami ve ticaret merkezleri inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

Küçükçekmece'de Türkiye'nin en büyük dönüşüm projesine imza atılacak!

TOKİ, Büyükşehir ve Küçükçekmece Belediyesi arasında yapılacak protokol ile Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atılacakmış. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o haber...

2004 yılında Küçükçekmece'de Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atılacakmış!

2004 yılında TOKİ, Büyükşehir ve Küçükçekmece Belediyesi arasında yapılacak üçlü protokol ile Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atılacakmış. 120 hektar alanda gerçekleşecek projenin ilk etabında 2 bin 800 toplu konut yapılacakmış.

Büyükçekmece'de 4 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Büyükçekmece 2.Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu Büyükçekmece'de bulunan 1 villa ve 4 arsayı 2 milyon 29 bin TL'ye satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihaleleri 21 Nisan'da yapılacak.

İstanbul Büyükçekmece'de 3.8 milyon TL'ye icradan iki adet villa!

Büyükçekmece 1. İcra Müdürlüğü, İstanbul Büyükçekmece Karaağaç Mahallesi'nde iki adet villayı toplam 3 milyon 800 TL tahmini bedelle icradan satışa çıkardı. Villaların ihaleleri 12 Eylül 2014 tarihinde yapılıyor.

TOKİ İstanbul Küçükçekmece'de cami, kütüphane ve spor salonu yaptıracak!

TOKİ İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesinde, 2500 Kişilik Cami, 1 Adet İmamevi, Spor Salonu,Kütüphane yaptıracak. İnşaat ve çevre düzenleme ihalesi 12 Haziran 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Küçükçekmece Belediyesi 15 gün içinde yeni binasına taşınıyor!

Küçükçekmece Belediyesi 15 gün içerisinde Halkalı Merkez Mahallesi’ndeki yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor. Belediyeden boşalan arazinin ne olacağı ise merak konusu. TOKİ’ye ait arazinin metro aktarma istasyonu olacağı söylentiler arasında yer alıyor…

TOKİ Küçükçekmece ihaleleri Haberi

TOKİ Küçükçekmece ihaleleri

İstanbul Küçükçekmece İlçesi Halkalı Atakent Mahallesi Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 



İHALE İLANI: 


İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Atakent Mahallesi Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası : 2016/162496  

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı Küçükçekmece/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi :  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı