06 / 05 / 2024

toki küçükçekmece ticaret merkezi ihalesi

toki küçükçekmece ticaret merkezi ihalesi

TOKİ İstanbul Küçükçekmece, Halkalı Atakent Mahallesi cami ve ticaret merkezleri inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mergen tarafından kuruldu.

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Albayrak tarafından kuruldu.

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Çizmeci tarafından kuruldu.

Techno Mac Enerji Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Techno Mac Enerji Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Funda Özen tarafından kuruldu.

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Aura Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Adıgüzel ve Meral Coşkun ortaklığında kuruldu.

Olimpik Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olimpik Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Najaph Khubanlı tarafından kuruldu.

Es Group Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Group Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erden Ağırbaş ve Hüseyin Arslan ortaklığında kuruldu.

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Kürşat Koç ve Zafer Çınar ortaklığında kuruldu.

Hayrioğlu İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayrioğlu İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Fahri Can Bağbekleyen tarafından kuruldu.

Ta Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ta Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Teoman Aksu tarafından kuruldu.

Padişah Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Padişah Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakim Murat tarafından kuruldu.

toki küçükçekmece ticaret merkezi ihalesi Haberi

toki küçükçekmece ticaret merkezi ihalesi

TOKİ İstanbul Küçükçekmece, Halkalı Atakent Mahallesi cami ve ticaret merkezleri inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.


İhale İlanı;

İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Atakent Mahallesi Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası: 2016/162496  

1-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı Küçükçekmece/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı: Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi

Ayrıntılı...