10 / 05 / 2024

toki Küçükköy başvuruları

toki Küçükköy başvuruları

Giresun Küçükköy ve Aksu TOKİ son başvuru tarihi 15 Temmuz olarak belirlendi. Toplam 592 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 144 aya varan vade sağlanıyor.

Yastık altında 31 bin 893 TL'si olana TOKİ'den büyük müjde! Başvurular bu tarihte resmen başlıyor! Sakın kaçırmayın! 

Yastık altında 31 bin 893 TL'si olana TOKİ'den büyük müjde... Başvurular bu tarihte resmen başlıyor... Sakın kaçırmayın... 

Yastık altında 31 bin 893 lirası olana TOKİ'den büyük müjde! Başvuruları sakın kaçırmayın! 

Yastık altında 31 bin 893 lirası olana TOKİ'den büyük müjde... Başvuruları sakın kaçırmayın...

TOKİ Kütahya Simav başvuruları başladı! TOKİ Simav fiyat listesi 14 Haziran 2022!

TOKİ Kütahya Simav başvuruları resmen başladı. Simav TOKİ'den 42 bin 463 TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün. İşte detaylar...

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor. 7 adet 3+1 dairelerden oluşan projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılacak. 

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 3+1 nitelikteki 7 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Çankırı İnançköy başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Çankırı İnançköy başvuruları 4 Ekim-29 Aralık tarihleri arasında kabul edilecek. Projede 170 adet konut yer alıyor.

TOKİ Kütahya Pazarlar başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kütahya Pazarlar başvuruları bugün itibariyle başlıyor, projede 8 adet konut yer alıyor.

TOKİ Aksu ve Küçükköy başvuruları başlıyor!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinder yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 304 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 304 adet açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi başvuruları!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında toplamda 412 adet konut bulunuyor. Peki, TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy 2017 başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinde toplamda 209 adet daire yer alıyor. TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy 2017 başvuru dönemi başlıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde yer alan 209 konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru tarihleri..

toki Küçükköy başvuruları Haberi

toki Küçükköy başvuruları

Başvuru işlemlerinin Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından yürütülecek olan projede yüzde 10 indirimli fiyatlara 24 ay vade sağlanıyor.


Ödeme koşulları arasında projede  108 ay vadede yüzde 10 peşin ödeme, yüzde 15 peşin ödemede 120 ay vade ya da yüzde 25 peşinde 144 ay vade imkanı sağlanıyor.


Aylık taksitlerin 802 liradan başladığı projede toplamda 592 adet daire satışa çıkarılıyor. Projede kura çekilişi 21 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak.


Giresun Küçükköy ve Aksu TOKİ son başvuru tarihi 15 Temmuz 2016 Cuma günü olarak belirlendi. Projede peşin ödemeler 15 bin 399 TL'den başlıyor.



Satış duyurusu için