14 / 05 / 2024

toki küre evleri ne zaman bitecek

toki küre evleri ne zaman bitecek

Küre İlçesi’ne bağlı Camikebir Mahallesi’nde yapım çalışmaları devam eden 108 dairelik TOKİ konutları yıl sonu teslim edilecek. İnşaat Mühendisi Selim Yılmaz, "Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor’’ dedi.

TOKİ Kastamonu Küre'de 98 konut inşa edecek!

Uzun zamandır beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Kastamonu Küre'de 98 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Kastamonu Küre Projesi’ne nasıl başvurulacak? İşte detaylar...

TOKİ Kastamonu Küre'de teslimler başlıyor!

TOKİ Kastamonu Küre projesinde yer alan 106 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Uplife Kadıköy Evleri satış fiyatları 2017!

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde daireler 2019 yılında teslim edilecek. Uplife Kadıköy Evleri satış fiyatları 2017 listesine göre projede fiyatlar minimum 525 bin TL'den başlıyor...

TOKİ Kastamonu Küre 106 konut ihalesi bugün!

TOKİ tarafından Kastamonu İli, Küre İlçesi'nde hayata geçirilecek olan 106 adet konut için ihale bugün yapılacak.

TOKİ Kastamonu Küre 106 konut ihalesi 7 Mart'ta!

TOKİ'nin Kastamonu İli, Küre İlçesi 106 Adet Konuta Ait İlave İşlerin Yapım İşi ihalesi 7 Mart'ta gerçekleşecek.

TOKİ Kastamonu Küre başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 43 konutluk Kastamonu Küre Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve TOKİ stoğunda bulunan 43 adet konut satışa sunuluyor. İşte TOKİ Kastamonu Küre başvuru tarihleri...

TOKİ Kastamonu Küre 2017 başvuruları!

43 adet dairenin açık satışa sunulduğu TOKİ Kastamonu Küre projesinde başvurular yarın başlayacak. Peki, TOKİ Kastamonu Küre 2017 başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Kastamonu Küre son sözleşme tarihi bugün!

Kastamonu Küre (106 konut) 2+1 tipi Asil Konut Alıcıları Sözleşme Programı 02- 13 Ocak 2017 tarihinde gerçekleştiriliyor.

TOKİ Kastamonu Küre sözleşmeleri imzalanıyor!

Kastamonu Küre (106 konut) 2+1 tipi Asil Konut Alıcıları Sözleşme Programı 02- 13 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ege Koop İzmir Körfezi Evleri kapış kapış!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi nedeniyle, bayram tatili boyunca, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkenin dört bir yanından İzmir'de yaşamak veya yatırım yapmak isteyen vatandaşların ilgisini çekti.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kura heyecanı başladı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

İzmir Körfez Evleri'nden yatırımcılara özel kampanya!

Ege-Koop, İzmir Körfezi Evleri Projesi'nde ev sahibi olmak isteyenlere sunulan özel fiyat fırsatını, halktan gelen talep doğrultusunda iki hafta daha uzattığını açıkladı.

İzmir Körfez Evleri 13. onur projemiz!

Ege-Koop'un Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm projelerinden, politikadaki duruşuna, sosyal hayatından bugüne kadar kente kazandırıdıklarına ve yapımı devam eden onur projesi İzmir Körfez Evleri'ni anlattı..

toki küre evleri ne zaman bitecek Haberi

toki küre evleri ne zaman bitecek

Küre İlçesi’ne bağlı Camikebir Mahallesi’nde yapım çalışmaları devam eden 108 dairelik TOKİ konutları yıl sonu teslim edilecek.

Yapım çalışmalarını sürdüğü dairelerle ilgili açıklama da bulunan İnşaat Mühendisi Selim Yılmaz, "Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor’’ diyerek şunları söyledi:

"Üst bloklarda 6, alt bloklarda 3 olarak devam eden çalışmalarda bir binamızın yüzde 90’ı tamamlanmış olup,diğer binaların iç kısım çalışmaları dediğimiz alçı,seramik çalışmalarının çoğunu da tamamladık. Dışarıda 4 binamız mantolanmış olup, 5 binamızın ise mantolanma çalışmaları devam etmektedir. İnşallah, kurban bayramına kadar binalarımızın iç ve dış çalışmalarını bitireceğiz.’’

İç ve dış çalışmalar sonrasında çevre düzenlemesinin kalacağını belirten Yılmaz; ’’Burada çevre düzenlemesi kalacak, nasip olursa bizim planımız yıl sonuna kadar evleri teslim etmek ’’ diye...