05 / 05 / 2024

TOKİ kuşadası yatırım

TOKİ kuşadası yatırım

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, TOKİ tarafından Kuşadası'nda konut projesi yapılacağını söyledi. Erdem, Kuşadası'nda başlanacak TOKİ projesine başvurmak isteyen emekli vatandaşlardan dernek adı altında para talep edildiğini söyledi.

Bir ilimize resmen talih kuşu kondu! Yapılan yatırımın miktarı tam 2 milyar 826 milyon lira

Bir ilimize resmen tarlih kuşu kondu. İlimize yapılan yatırım miktarı toplamda 2 milyar 826 milyon lira oldu. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Awehıll Turizm Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok  ve İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi  tarafından kuruldu.

Unique Life Style Hotel'e 10 milyon dolarlık yatırım!

Kuşadası'nın sevilen otellerinden biri olan Unique Life Style Hotel'e ilave alanların dahil edilmesi için düğmeye basıldı. Projenin tamamlanması için 10 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 

TOKİ'den Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katılan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını söyledi.

Ömer Bulut: Trabzon'a 4 milyarlık yatırım yaptık!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Trabzon'un her yerinde çalışma sürdürdüklerini dile getirdi "Bugüne kadar Trabzon'umuz genelinde 4 milyara yakın yatırım yaptık. En batısındaki Tonya'dan en doğrusundaki Çaykara'ya kadar bu hizmetler ya tamamlandı ya devam ediyor ya da önümüzdeki kısa sürede yapılacak" dedi.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Meskenevim Gayrimenkul Yatırım Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Meskenevim Gayrimenkul Yatırım Organizasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 milyon TL sermaye bedeli ile Duran Ateş, Enes Malik Ay, Muhammed Musab Tok, Ömer Burkay ve Serdar Turhan tarafından kuruldu.

TOKİ 2019'da 16 milyar liralık yatırım yaptı!

TOKİ tarafından 2003-2019 yıllarında yaklaşık 160 milyar lira yatırımla 853 bin konut üretildi. 2019 yılında tüm projelere yaklaşık 16 milyar liralık yatırım yapıldı...

Kuzey Kıbrıs’a yatırım yapmanın avantajları nedir?

Kıbrıs, 9 bin 251 kilometrekare alana sahip Akdeniz’in üçüncü büyük adasıdır. Peki Kuzey Kıbrıs’a neden yatırım yapmalısınız? 

Trabzon Yatırım Adası 14 bin kişiye istihdam sağlayacak!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, tamamlandığında yaklaşık 14 bin kişinin istihdam edileceği ve 11 milyar dolarlık katma değer sağlaması beklenen Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde geleceğin sektörleri olarak tanımlanan sektörlerin bulunacağını kaydetti.

Trabzon Yatırım Adası Projesi'nin ihalesi 17 Eylül'de!

Trabzon'un Arsin ilçesinde kurulması planlanan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin ihalesi 17 Eylül tarihinde gerçekleşecek.

Trabzon Yatırım Adası'nın ihalesi 17 Eylül'de!

Türkiye’nin 5’inci endüstri bölgesi olacak Trabzon Yatırım Adası'nın yasal altyapısı tamamlandı. Trabzon-Arsin’de dolgu alan üzerinde kurulacak projenin ihalesi 17 Eylül’de gerçekleşecek.

TOKİ kuşadası yatırım Haberi

TOKİ kuşadası yatırım

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Kuşadası'nda başlanacak TOKİ projesine başvurmak isteyen emekli vatandaşlardan dernek adı altında para talep edildiğini söyledi. Emeklileri bu tür dolandırıcılara karşı uyardı. Erdem, TOKİ projesi başladığında ilan edilecek bir kamu bankasının hesabına para yatırılmasını istedi. "Hükümetin 'Acil Eylem Planı' çerçevesinde Kuşadası'nda dar gelirli ve konut sahibi olamayan emekliler için TOKİ projesi başlatacağını dile getiren Erdem, "TOKİ Başkanlığı ile Kuşadası Kaymakamlığı ve Aydın Valiliği tarafından gerekli yazışmalar yapıldı. AK Parti Milletvekilleri olarak TOKİ Başkanlığı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde süreç olumlu şekilde devam ediyor. Ancak bu konuyu istismar etmek isteyen bazı art niyetli kişilere dikkat etmek gerekiyor. Emekli Derneği kurmak suretiyle TOKİ projesine başvuru yapmak isteyenlerden çeşitli şekillerde para talep edildiği yönünde duyumlar alıyoruz. Emeklilerimizi dikkatli...