02 / 05 / 2024

toki kütahya konutları nerede

toki kütahya konutları nerede

Kütahya İli, Dumlupınar İlçesi 126 Konut ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kütahya İlk Evim kuraları çekiliyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamleleri arasında yer alan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında, Kütahya'da hayata geçirilecek konutların kuraları çekiliyor...

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kütahya Tavşanlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Tavşanlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Tavşanlı sosyal konut projesi...

TOKİ Kütahya Simav’da 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Kütahya Simav 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Simav’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Simav’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Simav sosyal konut projesi...

TOKİ Kütahya Parmakören başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Parmakören projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kütahya Merkez Parmakören başvuruları 22 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya Parmakören projesinde yer alan konutları 22 Kasım 2021 tarihinde satışa çıkarıyor...

TOKİ Kütahya Parmakören'de 174 konutu satışa sunuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kütahya Merkez Parmakören Mahallesi 1453 Konutlar Projesi'nde yer alan 174 konutu satışa sunuyor...

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir başvurularında bugün son gün!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan ve Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa etmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kütahya'da iki yeni okul inşa ediyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ eğitim yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Kütahya'da da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Kütahya Dumlupınar alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Dumlupınar alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Kütahya Simav 2020 başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Simav 2020 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ Kütahya Emet kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Emet'te hayata geçirdiği konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Kütahya Simav 2020 projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Simav 2020 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

toki kütahya konutları nerede Haberi

toki kütahya konutları nerede

Kütahya İli, Dumlupınar İlçesi 126 Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Yarın yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:


İhale Kayıt Numarası    :    2018/344946  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Tünel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan 126 Adet Konut, Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle yapılacak olan 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi
Ayrıntılı...