29 / 04 / 2024

toki malatya arena stadyumu

toki malatya arena stadyumu

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile TOKİ iş birliğinde geçen yıl yapımına başlanan Malatya Arena Stadı'nda kaba inşaatın yüzde 30'u tamamlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stadyumun 2015 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

Malatya Arena Stadı’nda sona doğru!

Sosyal ve sportif tesislerin değişim dönüşümü kapsamında 2012 yılında yapımına başlanan Malatya Arena Stadı’nın çimleri serilmeye başlandı.

Malatya Arena Stadı'nda koltuk montajı yapılıyor!

Malatya Arena Stadının tribünlerine koltuk monte edilmesine başladı. Rengi gri, sarı ve kırmızı olarak belirlendikten sonra siparişi verilen ve dün Malatya’ya ulaşan koltukların Arena Stadının tribünlerine monte edilmesi işlemi başladı.

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

Malatya Arena Stadı’nda sona yaklaşıldı!

Yapımına büyük bir hızla devam edilen Malatya Arena Stadı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Malatya Arena Stadı'nın yüzde 80'i tamamlandı!

Malatya'nın en büyük sportif yatımı olma özelliğine sahip olan 25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı kayısı rengini almaya başladığı bildirildi.

Malatya Arena Stadı'nın inşaatı ne durumda?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Turan, stat inşaatını devralan firmanın çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Malatya Arena Stadı 2 ay erken teslim edilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu.Turan: "Firmaya verdiğimiz yasal süre şubat ayı itibarıyla doluyor ancak müteahhitle görüştük inşallah yıl sonu gibi kabule girmiş olacağız." dedi.

Malatya Arena Stadı’nın yüzde 75’i tamamlandı!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadı’nın yüzde 75’lik bölümünün tamamlandığı bildirildi. Temmuz başında ise üst kaplama çalışmaları başlayan Malatya Arena’da şu ana kadar yüzde 75’lik kısmının tamamlandığı açıklandı.

Malatya Arena Stadı’nın çatı kaplamasında sona gelindi!

Malatya Arena Stadı’ndaki çalışmalar Ramazan ayında da aralıksız sürerken çatı kaplamasında son aşamaya gelindi. Devasa stat, tamamlandığında kayısıyı andıracak.

Malatya Arena Stadı yeni sezonun ikinci yarısına yetişecek!

Malatya Arena Stadı planlanan tarihten daha erken bitirilecek. Malatya Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, 2012 yılında inşaatına başlanan stadın 2016-2017 futbol sezonuna yetişeceğini söyledi.

Malatya Arena Stadı Kasım'a yetişecek!

Malatya Arena Stadı'nda son durumu Bu Sabah Gazetesi görüntüledi. 187 işçinin iki vardiya halinde hummalı bir şekilde çalıştığı stat Kasım ayına yetiştirilmek için adeta ilmek ilmek dokunuyor.

Malatya Arena Stadı'nda son durum!

25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı'nın tamamlama ihalesini alan Biser Yapı-Mektek Yapı ortaklığı, çelik işinin ardından stattaki diğer yarım kalan işlere de başladı.

Malatya Arena’da çalışmalar yeniden başladı!

25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı’nın tamamlama ihalesini alan Biser Yapı-Mektek Yapı ortaklığı, inşaat alanına şantiyesini kurarak, stadın çelik işlerini yapmaya başladı.

toki malatya arena stadyumu Haberi

toki malatya arena stadyumu

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı iş birliğinde geçen sene yapımına başlanan ve kayısıyı anımsatan objelerin kullanılacağı Malatya Arena Stadı'nda kaba inşaatın yüzde 30'u tamamlandı.


Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Malatya-Elazığ karayolunun 12. kilometresinde, İnönü Üniversitesi merkez kampüsü karşısında inşa edilen Malatya Arena Stadı'nın kaba inşaatının yüzde 30'unun tamamlandığını söyledi. Fındıklı, 25 bin seyirci kapasiteli stadın 2015 yılında bitirilmesinin hedeflendiğini belirtti. Stadın yapıldığı alanın İnönü Üniversitesi tarafından hibe edildiğini ifade eden Fındıklı, "Bu alana zaten daha önce yaptığımız bir atletizm pisti ve futbol sahamız var. Stadyumun yapılmasıyla burası bir kompleks haline dönüşecek. Yalnızca futbol oynanan değil diğer aktivitelerin de yapıldığı, diğer spor faaliyetlerinin de yapıldığı bir alan...