11 / 05 / 2024

toki malatya mollakasım ihale

toki malatya mollakasım ihale

TOKİ Malatya Yeşilyurt ilçesi Mollakasım Mahallesi imar planına esas jeolojik etüt raporunun hazırlanması ve Yakınca Köyü imar planı değişikliğine esas jeolojik etüt raporunun hazırlanması hizmet alımı işi ihalesi yarın yapılacak...

Malatya'nın İkizce ve Mollakasım mahallelerinde imar planı değişikliği kabul edildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2023 mali yılına ait ek bütçe teklifi ile Yeşilyurt ilçesine bağlı İkizce ve Mollakasım mahallelerinde imar planı değişikliği kabul edildi.

TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor! İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen TOKİ 2022 projeleri kapsamında TOKİ Malatya İlk Evim kuraları çekiliyor... İşte Malatya TOKİ kura sonuçları 26 Kasım 2022...

TOKİ Malatya projesi için tarih belli oldu! TOKİ'den o ilçeye 513 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Malatya projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Malatya projesi detayları...

TOKİ Malatya projesi için tarih belli oldu! O ilçeye yüzlerce ucuz konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya projesi için merakla beklenen tarihi açıkladı. TOKİ'nin Malatya projesinde 513 konut yer alacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 başvuru ne zaman bitecek? TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Malatya Arapgir 3. Etap 2019 projesi 22 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Malatya Battalgazi 72 konut ihalesi bugün!

TOKİ Malatya İli Battalgazi İlçesi Çamurlu Mahallesi İnönü Üniversitesi 2. Etap 72 Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

Malatya Hanımın Çiftliği Dönüşüm Projesi gün sayıyor!

Beydağı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni TOKİ ile birlikte hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, yine sağlıksız yapılaşmanın olduğu Taştepe-Hanımın Çiftliği bölgesinde yeni bir dönüşüm projesi hayata geçiriyor.

TOKİ, Malatya'da 4 bin 195 konutun anahtarını teslim etti!

TOKİ Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 4 etaptan 2 etaptan ikisi bitirilirken bugüne kadar toplamda 4 bin 195 konut teslim etti.

TOKİ Malatya'nın 3 bölgesinde emekliler için konut yapacak!

TOKİ konutları için 1,5 yıl önce müracaat eden emeklilerin yüzü gülecek. Tüm işçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Tangüner,3 yere konut yapılacağı müjdesini verdi.

Mehmet Çolak, Malatya İl Müdürlüğü görevinden alındı!

Mehmet Çolak, 29 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevinden alındı.

Malatya'da müteahhit sorunları ele alındı!

AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından müteahhitlerle istişare toplantısı düzenlendi.Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Bizim temel amacımız Malatya’nın sağlıklı gelişebilmesini sağlamak. Bunun için biz gerekli her türlü adımı atıyoruz” dedi.

Malatya Oyuncak Müzesi açıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, bölgesinde bir ilk projeyi daha hayata geçirdi. “Çocuk Oyunevi ve Oyuncak Müzesi” artık çocukların yeni mekanı olacak.

TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuruları 2016!

79 adet konutun açık satışa sunulduğu TOKİ Malatya Beydağı alt gelir projesindeki başvrular için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Malatya Beydağı alt gelir başvuruları 2016...

toki malatya mollakasım ihale Haberi

toki malatya mollakasım ihale


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) Malatya ili Yeşilyurt ilçesi Mollakasım Mahallesi imar planına esas jeolojik etüt raporunun hazırlanması ve Yakınca Köyü imar planı değişikliğine esas jeolojik etüt raporunun hazırlanması hizmet alımı işi ihalesi yarın yapılıyor.


Söz konusu ihale yarın saat 11.00'de T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA adresinde gerçekleştirilecek. İhalede işe başlama tarihinden itibaren 60 iş günü süresi veriliyor.


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için