05 / 05 / 2024

TOKİ Malatya son durum

TOKİ Malatya son durum

Malatya Akçadağ 2.Etap “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında 115 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor.TOKİ Malatya başvuru tarihleri haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Malatya orta gelir son başvuru tarihi 30 Eylül!

TOKİ Malatya orta gelir son başvuru tarihi 30 Eylül 2019 olarak belirlendi. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Malatya Darende son başvuru tarihi 31 Aralık!

TOKİ Malatya Darende projesinde yer alan 127 adet konut için başvuru dönemi 31 Aralık'ta sona eriyor.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 383 konut!

Anadolu'da konut üretim çalışmalarına son sürat devam eden TOKİ, Malatya projesinin ihalesi 26 Şubat tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Malatya Darende son başvuru tarihi!

TOKİ'nin Malatya Darende Kaymakamlık Projesi'ndeki 5 adet konut için başvurular sürüyor. İşte, TOKİ Malatya Darende son başvuru tarihi...

TOKİ Malatya Konak Mahallesi son başvuru!

TOKİ'nin Malatya-Merkez Konak Mahallesi'ndeki projesinde yer alan 8 adet konut açık satışa sunuldu. Peki, TOKİ Malatya Konak Mahallesi son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap son başvurusu!

Malatya Akçadağ 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut için başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Malatya Akçadağ 2. Etap son başvurusu ne zaman?

TOKİ Malatya Darende son başvuru günü!

TOKİ Malatya Darende projesinde yer alan 5 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Malatya Darende son başvuru günü?

TOKİ Malatya Beydağı son başvuru tarihi!

TOKİ Malatya Beydağı son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 375 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Malatya Beydağı 2016 son başvuru günü!

375 adet daireden meydana gelen TOKİ Malatya Beydağı projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Malatya Beydağı 2016 son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Malatya Beydağı son başvuru 2016!

TOKİ Malatya Beydağı 375 konut projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. İşte, TOKİ Malatya Beydağı son başvuru 2016...

TOKİ Malatya Beydağı son başvuru günü!

375 konutluk TOKİ Malatya Beydağı projesindeki daireler için başvuru dönemi başladı. Peki, TOKİ Malatya Beydağı son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Malatya Beydağı başvuruların son günü bugün!

Konut fiyatlarının 106 bin 943 TL'den başladığı projede 377 adet konut satışa çıkarıldı. TOKİ Malatya Beydağı başvuruların son günü bugün...

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Yenileme son başvuru tarihi!

TOKİ Malatya Beydağı Kentsel Yenileme son başvuru tarihi 30 Haziran Perşembe günü olarak belirlendi. Fiyatların 106 bin 943 TL'den başladığı projede 377 adet konut yer alıyor.

TOKİ Malatya son durum Haberi

TOKİ Malatya son durum

Malatya Akçadağ 2.Etap “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında 115 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor.


115 adet konutun satışa sunulduğu Alt Gelir Grubu Konut Projesi 'nde 2 bin 317 TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor.


2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunan TOKİ Malatya Akçadağ 2.Etap Evler'inde daire fiyatları 61 bin 583 TL ile 85 bin 737 TL arasında değişiklik gösteriyor.   


Malatya Akçadağ 2.Etap TOKİ Evleri'nde başvuru bedeli olarak 1.000 TL alınıyor. 


TOKİ Malatya başvuru tarihleri 18 haziran 2015 - 30 Haziran 2015 olarak belirlendi.  Projede satış işlemleri  T.C.Ziraat  Bankası A.Ş. Akçadağ  Şubesi aracılığı ile yürütülecek. 


Malatya Akçadağ TOKİ Evleri satış duyurusu için tıklayın

Malatya Akçadağ TOKİ Evleri  fiyat listesi için