29 / 04 / 2024

toki maltepe öğrenci yurdu

toki maltepe öğrenci yurdu

TOKİ, FETÖ’nün el koyulan merkezini öğrenci yurduna dönüştürdü. Örgütün İstanbul Anadolu Yakası’ndaki karargâhı, 4 bin 100 öğrenciye hizmet verecek. Toplam 1.800 kişi yurda yerleşti.

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

TOKİ Tuzla ve Maltepe projelerindeki 6 bin 746 konutun teslimleri başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tuzla ve Maltepe projesinde teslimler başlıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ 2023 İstanbul Maltepe projesi için beklenen gün resmen geldi! 603 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 577 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Maltepe 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Atışokulu Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 577 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Maltepe’de yükselecek olan TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 1692 adet konuttan ve 67 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

TOKİ'den Avcılar'a 4 bin kişilik öğrenci yurdu! İhalesi bugün!

İstanbul İli Avcılar İlçesi 4000 Kişilik Öğrenci Yurdu İle Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

By Turkuaz Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Turkuaz Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi bugün maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Bay ve Rümeysa Bay ortaklığında kuruldu.

İstanbul Maltepe'de özel öğrenci yurdu 25 yıllığına kiralanacak!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, Maltepe’de 25 yıl özel öğrenci yurdu inşaatı yapım karşılığı kiralama ve işletme ihalesi gerçekleştirilecek...

İstanbul Kent Öğrenci Yurdu İşletmeleri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Kent Öğrenci Yurdu İşletmeleri Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 230 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şimşek ve Ali Fuat Şimşek ortaklığında kuruldu. 

Maltepe'de TOKİ'ye ait arazideki kaçak çiftlik yıkıldı!

Arazisi TOKİ'ye ait Maltepe Ferhatpaşa'da yer alan kaçak çiftlik yıkıldı. Çiftlik daha önce yurttan kaçan kızların alıkonulduğu yer olarak gündeme gelmişti.

Maltepe'ye Marmara Üniversitesi piyangosu!

Anadolu yakasının gayrimenkulde parlayan yıldızı Maltepe'de inşa edilecek olan Marmara Üniversitesi kampüsünde binlerce öğrenci eğitim görecek. Konut piyasasını her zaman hareketlendiren öğrencilerin Maltepe'ye de yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor!

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesi için inşaat çalışmaları başlıyor. Projede teslimler 2019 Nisan'da yapılacak..

TOKİ'den Maltepe Başıbüyük'e örnek proje!

İstanbul Maltepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesi ile ilçenin çarpık yapılaşma sorunu yaşayan Başıbüyük bölgesi yeni bir çehreye kavuşacak. TOKİ, İstanbul Maltepe'de belediye işbirliğiyle yürütülen proje ile 1 milyon metrekarelik alanı (100 hektar) dönüştürecek.

toki maltepe öğrenci yurdu Haberi

toki maltepe öğrenci yurdu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) merkez olarak inşa ettiği binayı Türkiye'nin en büyük yurtlarından birine dönüştürdü. İstanbul Maltepe'deki FETÖ karargâhı 4 bin 100 öğrenci kapasiteli Mimar Sinan Öğrenci Yurdu olarak hizmet vermeye başladı. Örgüt tarafından temeli atılan ve yapımına başlanan bina daha sonra el konularak TOKİ'ye devredilmişti. İdare de da binayı öğrenci yurdu olacak şekilde yeniden dizayn edip inşa ederek Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) devretti.


1.800 ÖĞRENCİ YERLEŞTİ

Mimar Sinan Öğrenci Yurdu toplam 135 bin metrekarede A, B, C, D, E ve F bloklarından oluşuyor. Devasa büyüklükteki binada 14 adedi engelli oda olmak üzere toplam bin 43 oda ve KYK kullanımı için 59 adet depo alanı bulunuyor. Bütün bloklar, bin 300 öğrenci kapasiteli yemekhane ile...