29 / 04 / 2024

toki maltepe park

toki maltepe park

TOKİ ve Maltepe Belediyesi arasında sağlanan uzlaşmayla, Cevizli Mahallesi’nde yıllarca kurban satış pazarı olarak kullanılan araziye dev bir şehir park yapılacak.

Maltepe'ye 528 konutluk dev proje! Maltepe Park İstanbul, 1 milyar 278 milyon TL'ye mal olacak!

Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Maltepe'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Maltepe Cevizli'de yükselecek Maltepe Park İstanbul projesinde 528 adet konut ve 32 dükkan olacak. İşte projenin detayları...

TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Maltepe’de yükselecek olan TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 1692 adet konuttan ve 67 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

Maltepe Cumhuriyet Parkı şantiyeye döndü!

Maltepe Cumhuriyet Parkı, 2018'de açıldı. “Anadolu Yakası'nın en büyük parkı” diyerek açılan park kısa sürede şantiyeye döndü. İnşaata başlanan parkta, binaların düğün salonu ve restoran yapılacağı iddia edildi...

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Cumhuriyet Parkı'nı hizmete açdı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı 29 Ekim'de açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçe halkının yeşil alan yapılmasını istediği, yıllardır kurban kesim alanı olarak atıl durumda bulunan 44 dönümlük araziye, Anadolu Yakası’nın en büyük parkını inşa etti.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Sakarya Adakule'nin çatısı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Maltepe Park’ın inşa çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Çukurova Balkon'dan 5 ve 6 Mayıs'ta özel indirim!

5 ve 6 Mayıs tarihlerinde Maltepe Park AVM’deki Çukurova Balkon standını ziyaret edenlere özel fırsatlar sunulacak...

Özderici Nuvo Dragos ödeme seçenekleri!

Özderici Nuvo Dragos ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Maltepe'de Carrefour Maltepe Park AVM'ye yakın konumda yükselen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesinde inşaat başlıyor!

TOKİ Maltepe kentsel dönüşüm projesi için inşaat çalışmaları başlıyor. Projede teslimler 2019 Nisan'da yapılacak..

toki maltepe park Haberi

toki maltepe park

Maltepe Cevizli'de kurbanlık satış alanı olarak bilinen ve uzun dönemdir davalık olan TOKİ arazisindeki mahkeme süreci sona erdi. Mahkemeye açtığı davayı geri çeken Maltepe Belediyesi, Maltepeliler'e tam 38 dönümlük bir donatı alanı kazandırdı. Yapılan anlaşmayla arazinin yüzde 65'i kamusal tesis alanı olurken, konut alanı yüzde 35 ile sınırlandırıldı. Mahkeme sürecinin bitmesiyle alanın yüzde 43'ü yol ve yeşil alan olarak düzenlenecek. Yüzde 10 teknik donatı alanı, yüzde 10 ortaöğretim alanı olarak değerlendirilecek. 58 dönüm arazinin sadece 21 dönümünde, konut ve ticaret fonksiyonu olan alanlar yer alacak. Anlaşmayla TOKİ arazisinin yüzde 43'üne de sahip olan belediye, içerisinde botanik park, çocuk oyun alanları, amfi tiyatro, konser ve ışıklı gösteri alanlarının yer alacağı dev bir park yapacak.


DAVA YILLARCA SÜRDÜ

Konuyla ilgili bir açıklama yapan...