02 / 05 / 2024

toki mavişehir konutları

toki mavişehir konutları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mavişehir TOKİ konutları bölgesindeki ulaşımın rahatlatılması için projelendirdiği yeni yollar ile 3 köprüyü hizmete aldı

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir ihalesini iptal etti!

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesini iptal etti. 

Ergün Turan'dan TOKİ Kayaşehir Konutları için dolandırıcı uyarısı!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Kayaşehir'deki konutlarının satışı iddiasıyla vatandaşları dolandıranların, yakalandığını açıkladı. Turan, TOKİ'den konut almak isteyen vatandaşları mağduriyet yaşamamaları için uyardı.

TOKİ Kayaşehir Konutları başvuru şartları 2017!

TOKİ Kayaşehir Konutları'nda fiyatlar 144 bin 755 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Kayaşehir Konutları başvuru şartları...

TOKİ Nevşehir Gülşehir Konutları'nda son teslim günü bugün!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nın teslim programı sona eriyor. Toplamda 300 adet daireden oluşan Nevşehir Gülşehir Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları başvurusu!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları başvurusu 18 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Projede ev fiyatları 138 bin 737 TL'den başlıyor.

TOKİ Gülşehir Konutları kura çekiliş yeri!

TOKİ Gülşehir Konutları kura çekiliş yeri Belinay Düğün Salonu olarak belirlendi. Projede 300 adet daire bulunuyor.

TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede Gülşehir Belediyesi katkıları da bulunuyor. Peki TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Dünden bugüne İzmir'in en lüks mahallesi Mavişehir!

İzmir’de en lüks ve pahalı konutların bulunduğu Mavişehir, 1995’te oturuma açılarak mahalle statüsü kazandı. Ancak Mavişehir’in hikayesi daha eski yıllara dayanıyor. 1952’de Emlak Bankası’nın aldığı arazilerde 1986’da temel atma çalışmaları başladı

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları başvuru!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Konutları başvuru işlemleri T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Daire fiyatlarının 149 bin 483 TL'den başladığı projede 37 adet konut açık satışa sunuluyor.

Mavişehir TOKİ'ye yeni imar planı!

Aziz Kocaoğlu Mavişehir’de toplu konut alanı kararından sonra Bakanlık’ın imar planlarının da iptal olması durumunda yetkinin Büyükşehir Belediyesi’ne geçeceğini, yeni bir plan yapacaklarını belirtti.

Gölbaşı Mavi Şehir Konutları'nın 1.etap teslimleri 2016'da!

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden biri olan Er-konut’un prestij projelerinden biri olan “Gölbaşı Mavi Şehir” konut projesi Kafe 25’te düzenlenen basın toplantısıyla gazetecilere tanıtıldı.

Gaziantep Mavişehir Konutları son başvuru günü!

Başvuru dönemi 21 Mayıs 2015 tarihinde başlayacak olan Gaziantep Mavikent Belediye projesinde 400 TL aylık taksitler ile konut sahibi olunabiliyor. İşte Gaziantep Mavişehir son başvuru günü...

TOKİ 19. Bölge Kayaşehir Konutları!

TOKİ 19. Bölge Kayaşehir Konutları teslimleri sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde gerçekleşecek. Başvuruların 23 Mart günü gerçekleşeceği projede kur çekimleri Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 6 Mayıs 2015 günü gerçekleşecek.

toki mavişehir konutları Haberi

toki mavişehir konutları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mavişehir TOKİ konutları bölgesindeki ulaşımın rahatlatılması için projelendirdiği yeni yollar ile 3 köprüyü hizmete aldı. Açılış konuşmasında  stat konusuna değinen Başkan Kocaoğlu, “İzmirliler adına net bir cevap istiyorum.  Örnekköy’deki stad yapılacak mı, yapılmayacak mı? Biz bu stadı yapmaya hazırız. Tutmayın elimizi, verin yapalım” dedi. 

Başkan, “Alsancak ve Gürsel Aksel stadları ile Karşıyaka sahildeki arsalara kimse göz dikmesin” uyarısında da bulundu.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Dudayev Bulvarı ile Mavişehir TOKİ konutları bölgesinde oluşturduğu yeni imar ve bağlantı yolları ile 3 adet karayolu köprüsünü düzenlenen tören ile hizmete aldı. 10 milyon TL maliyetle yaşama geçirilen projenin açılış törenine, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun stat açıklamaları damga vurdu. 


Başkan Kocaoğlu, Örnekköy’e yapılacak stat için uzun bir süredir çalışmaları sürdürdükleri halde bir türlü...