02 / 05 / 2024

toki merkez konak mahallesi alt gelir grubu kura sonuçları

toki merkez konak mahallesi alt gelir grubu kura sonuçları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) Malatya Merkez Konak Mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 476 adet konut için kura çekilişi bugün gerçekleşti. Kura listesine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Merkez Yaşam Konak nerede? Merkez Yaşam Konak fiyat listesi!

Merkez Yaşam Konak nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Yaşam Konak fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte 347 konutluk Merkez Yaşam Konak detayları...

Merkez Yaşam Konak satışta! İZKA'dan İzmir'e 347 konutluk yeni proje!

"İzmir'in yeni sembolü kazandırmak için tasarlandı" sloganıyla tanıtılan Merkez Yaşam Konak projesi satışa çıktı. Lansmana özel avantajların sunulduğu projede 347 konut yer alıyor...

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

İzmir'e Merkez Yaşam Konak projesi geliyor!

Ocak-Şubat gibi inşaat çalışmaların başlayacağı ‘Merkez Yaşam Konak projesi 38 katlı tek blok şeklinde yükselecek. Proje konut projesi olarak hayata geçirilecek.

TOKİ Malatya Konak başvuru tarihi 2017!

TOKİ Malatya Konak Mahallesi'ndeki 6 adet konut satışa çıkıyor. Projedeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Malatya Konak Mahallesi başvuruları!

590 konutluk Malatya Merkez Konak Mahallesi konut projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 6 konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Malatya Konak Mahallesi başvuruları ne zaman?

TOKİ Malatya Konak Mahallesi son başvuru!

TOKİ'nin Malatya-Merkez Konak Mahallesi'ndeki projesinde yer alan 8 adet konut açık satışa sunuldu. Peki, TOKİ Malatya Konak Mahallesi son başvuru günü ne zaman?

TOKİ, Merkez Bankası Hizmet Binası ihalesini 28 Şubat'ta gerçekleştirecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ihalesi gerçekleştirilecek olan Uluslararası Finans Merkezi içinde yer alan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Hizmet Binası için ihale tarihi belirlendi.

Malatya Merkez Konak Mahallesİ TOKİ başvuruları başladı!

Malatya Merkez Konak Mahallesi’nde 3+1 nitelikli 8 adet standart konut 23 Ocak – 31 Mart tarihleri arasında TOKİ tarafından açık satışa sunuldu.

TOKİ Malatya Konak Mahallesi 2017 başvuruları!

Toplamda 8 adet daireden meydana gelen TOKİ Malatya Merkez Konak Mahallesi projesindeki daireler için başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Malatya Konak Mahallesi 2017 başvuruları..

Çorum Merkez Toki Devane başvuruları!

140 adet daireden meydana gelen Çorum Merkez Toki Devane projesindeki daireler kura ile satılacak. Peki, Çorum Merkez Toki Devane başvuruları ne zaman başlayacak?

Giresun Merkez Aksu-Küçükköy Toki kura çekiliş tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Merkez Aksu-Küçükköy'de 592 konutu kuralı olarak satıyor. İşte, Giresun Merkez Aksu-Küçükköy Toki kura çekiliş tarihi...

toki merkez konak mahallesi alt gelir grubu kura sonuçları Haberi

toki merkez konak mahallesi alt gelir grubu kura sonuçları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Malatya Merkez Konak Mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamında inşa edilen 476 konutun kura sonuçları belli oldu. 


TOKİ Malatya Merkez Konak Mahallesi Alt Gelir Grubu Konutları kapsamında yer alan 476 konut için kura çekilişi Malatya Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal Salonu'nda yapıldı.


Kura sonuç listesi için