06 / 05 / 2024

toki metro internet hizmet ihalesi

toki metro internet hizmet ihalesi

TOKİ Metro Ethernet internet hizmeti ve P2P veri iletişimi hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Üçyol-Buca Metro Hattı ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 1 milyar 70 milyon euro’luk yatırımla hayata geçireceği Üçyol-Buca Metro Hattı’nın yapım ihalesi bugün gerçekleşiyor. İhale Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Tedarik Portalı’nda ve Fransız Kalkınma Ajansı resmi internet sitesinde yayınlandı.

İzmir Üçyol-Buca Metro Hattı'nın inşaatı yılın 2. yarısında başlayacak!

İzmir tarihinin en büyük yatırımı olması planlanan Üçyol - Buca Metro projesinin genel ihale ilanı Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın internet sitesinde yayımlandı. Projenin inşaatının bu yılın ikinci yarısında inşaatın başlaması planlanıyor.

Emekliler de TOKİ'den ev alabilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), yeni çalışması ile ayda 300 TL ile emeklileri ev sahibi yapacak. Emeklilere duyurular www. toki.gov.tr internet sitesinden yapılacak.

TOKİ Metro Ethernet ve P2P veri iletişimi hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Metro Ethernet internet hizmeti ve P2P veri iletişimi hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ internet hizmeti alımı işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı internet hizmeti alımı işi yapım işi ihalesi 4 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşecek. TOKİ internet hizmeti alımı işi ihalesi saat 11.00'de yapılacak.

TOKİ internet hizmeti alımı işi ihalesi 4 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı internet hizmeti Alımı işi yapım işi ihalesi 4 Ağustos 2015 tarihinde 11.00'de gerçekleşecek.

TOKİ Kayaşehir Konutları'nda başvurular 23 Mart'ta başlıyor!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de alt gelirlilerin de içinde bulunduğu guruba yönelik 1500 adet konut yapılacak. TOKİ konut başvuru şartlarını ve başvuru şartlarını www.toki.gov.tr internet adresinden ilan etti.

TOKİ İstanbul Kayaşehir konut başvuru şartları ve fiyat listesi!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de alt gelirlilerin de içinde bulunduğu gruba yönelik 1500 adet konut yapılacak. TOKİ başvuru şartlarını www.toki.gov.tr internet adresinden ilan etti.

İETT, Batışehir - Kirazlı Metro hattının güzergahını değiştirdi!

İETT, MK44 numaralı Batışehir- Kirazlı Metro hattının güzergahını değiştirdiğini duyurdu. Açıklama İETT'nin resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapıldı. İşte İETT MK44 Batışehir- Kirazlı Metro hattının yeni güzergahı...

İETT, Yenibosna Metro - Yeşilköy Akvaryum hattının güzergahını değiştirdi!

İETT, 73Y numaralı Yenibosna Metro- Yeşilköy Akvaryum hattının güzergahının değiştirildiğini duyurdu. Kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan açıklamada yeni güzergah bilgisi de paylaşıldı...

Batıkent metro istasyonunu su bastı!

Ankara'da görülen şiddetli yağışın ardından metro istasyonlarını da su bastı, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan açıklamada, Ankara'da saat 20.00'a kadar gök gürültülü sağanak beklendiği belirtildi.

Edremit'te internet tabanlı 3 boyutlu kent bilgi sistemi!

Edremit Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün ortaklaşa çalışması ile internet tabanlı 3 boyutlu kent bilgi sistemi hizmete girdi

Haliç Metro Köprüsü, Mimar Sinan eserlerini yıkabilir!

Haliç Metro Köprüsü, Mimar Sinan'ın 600 yıllık eseri olan Azapkapı'daki Yeşil Direk Hamamı'nın sadece iki metre üstünden geçecek. Oluşacak basınç ve titreşim hamamı yıkabilir...

toki metro internet hizmet ihalesi Haberi

toki metro internet hizmet ihalesi

TOKİ Metro Ethernet internet hizmeti ve P2P veri iletişimi hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleşecek.


İhale İlanı;

İdaremiz Metro Ethernet İnternet Hizmeti Ve P2P Veri İletişimi Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 

İhale Kayıt Numarası: 2016/3404631-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu hizmetin

a) Niteliği, türü ve miktarı: 1 Yıl süreli olarak İdaremiz İstanbul ve Ankara Hizmet Binalarında 100 Mbps Metro Ethernet İnternet Hizmeti ve 200 Mbps P2P Veri İletişimi Hizmet Alımı İşi

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta...