03 / 05 / 2024

toki Mogadişu hastane

toki Mogadişu hastane

TOKİ tarafından yaptırılan hastane, Doğu Afrika Bölgesi'nin en teknolojik ve en büyük hastanesi olacak şekilde tasarlandı. İki katlı hastanenin birinci katında yataklı servisler, misafirhane birimleri ve idari birimlerden oluşan dört blok bulunuyor.

AK Parti Milletvekili Atay Uslu: TOKİ eliyle şu ana kadar 1,4 milyon konut yapıldı!

Dün milletvekilleri Meclis'te TOKİ projeleri ile ilgili konuştu. AK Parti Milletvekili Atay Uslu, TOKİ konutları ile ilgili rakam paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

TOKİ'nin Uşak'taki yeni projesi için Temmuz 2023 müjdesi geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak'taki yen projesi 13 Temmuz tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Çorum Uğurludağ’da 240 ay taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Çorum projelerindeki dairelerin ayrıntıları da resmen kesinleşti. Peki TOKİ Çorum Uğurludağ projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Uğurludağ 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den Uşaklılara büyük müjde! 158 ucuz konut için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Uşak projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Uşak projesinde 158 adet konut yer alacak ve projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kura sonuçları 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi ve TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kura sonucu 2020...

TOKİ Çorum Uğurludağ 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2. Etap projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.

5 yılda TOKİ'nin uğradığı zarar ve Emlak Konut ile ilgili bazı iddialar TBMM'de!

2011-2016 yılları arasında TOKİ'nin uğradığı zarar ve Emlak Konut GYO ile ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Somali'de bombalı saldırı: Türk inşaat şirketleri hedef alındı!

Somali'nin beşkenti Mogadişu yakınlarında bombalı araçla saldırı yapıldı. Saldırıda Türk inşaat şirketi çalışanları ve Somali polisi hedef alındı...

TOKİ 2019’u bereketli bitirecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ hayata geçirdiği projelerle yılı bereketli olarak tamamlayacak. Kurum birçok ilde bulunan gayrimenkullerini açık artırma usulüyle satışa çıkardı.

toki Mogadişu hastane Haberi

toki Mogadişu hastane


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Vefa'nın hafif çelik yapı markası Steelife'a Somali'nin başkenti Mogadişu'da 200 yataklı Türk Hastanesi inşa ettiriyor. 

TOKİ tarafından yaptırılan ve 15 bin 250 metrekare inşaat alanına sahip olan Hastane, Doğu Afrika Bölgesi'nin en teknolojik ve en büyük hastanesi olacak şekilde tasarlandı. İki katlı hastanenin birinci katında yataklı servisler, misafirhane birimleri ve idari birimlerden oluşan dört blok bulunuyor. 

Diğer iki blok ise zemin katta yer alıyor. 

200 yataklı hastanede, ikisinde açık kalp ameliyatı yapılabilen tam donanımlı toplam 8 adet ameliyathane olacak. 

Bu yıl hizmete girmeye hazırlanan hastane ile sağlık alanında Somali'nin ve başkent Mogadişu'nun kendine yeterli duruma .gelmesi, Somali halkının profesyonel bir şekilde sağlık hizmeti alması amaçlanıyor. 

Hastanenin odalarının en fazla dört kişilik olacağı ve her odada tuvalet, banyonun bulunacağı ve günde...