28 / 04 / 2024

toki muş merkez evleri

toki muş merkez evleri

TOKİ Muş Merkez'e bağlı Kepenek Mahallesi sınırları içinde 381 adet konut, 1 ticaret merkezi ve 1 camii yapacak..

TOKİ'den Muş'a 381 yeni konut!

TOKİ, Muş'un Merkez ilçesi Kepenek Mahallesi'nde 381 adet konut ve 1 adet cami inşa edecek. Yeni projenin ihalesi 22 Ağustos Salı günü yapılacak.

TOKİ Muğla Merkez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Merkez sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Merkez’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Merkez’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Merkez sosyal konut projesi

TOKİ’den Muş Merkez’e 608 bin TL’ye!

TOKİ'nin Muş Merkez projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Muş Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Muş Merkez 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Muş Kepenek 2021 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez Kepenek projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Muş Merkez'de 14.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de bulunan gayrimenkulü 14 milyon 601 bin 884 TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Muş Kepenek 444 konut ihalesi bugün!

Muş İli, Merkez İlçesi, Kepenek Mahallesi 444 Adet Konut , 1 Adet 150 Kişilik Cami, 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret ve İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Muş Kepenek 444 konut ihalesi yarın!

Muş İli, Merkez İlçesi, Kepenek Mahallesi 444 Adet Konut , 1 Adet 150 Kişilik Cami, 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret ve İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Muş Merkez kura sonuçları 28 Mayıs 2020!

TOKİ Muş Merkez kura sonuçları 28 Mayıs 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Muş Merkez kura sonuçları 28 Mayıs 2020 ve TOKİ Muş Merkez kura sonucu listesi...

Muş Merkez kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

Muş Merkez kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte Muş Merkez kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 ve Muş Merkez kura sonuçları 2020...

TOKİ Muş Merkez 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında inşa edilen Muş Merkez projesindeki 400 konutun kuraları bugün çekiliyor...

TOKİ Muğla Merkez kura çekimi sonucu 28 Şubat!

TOKİ Muğla Merkez kura çekimi sonucu 28 Şubat haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Muğla kura sonucu 28 Şubat ve Muğla kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi...

TOKİ Muş Merkez Kepenek başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez Kepenek projesinde yer alan 9 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Muş Merkez Kepenek başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez Kepenek projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Muş Merkez başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Merkez projesini bugün itibariyle satışa çıkardı.

toki muş merkez evleri Haberi

toki muş merkez evleri

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hızlı artan konut talebinin planlı bir şekilde arşılanmasını sağlamak amacı ile tarafından, Muş İli, Merkez İlçesi, Kepenek Mahallesi sınırları içinde, toplu konut inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapılması planlanıyor.

TOKİ proje dahilinde 381 adet konut, 1 ticaret merkezi ve 1 camii inşa edilecek. Kepenek Mahallesi Toplu Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi Projesi, 64 bin 890 metrekarelik alanda yapılacak.

16 ayda tamamlanması planlanan proje için bu süre içerisinde kazı ve hafriyat işlemleri ile üstyapı inşaatı çalışmaları eşzamanlı olarak devam edecek.

Toplam 23 milyon 60 bin TL yatırım bedeline sahip TOKİ Muş Konutları tamamlandıktan sonra 1.524 kişinin ikamet edeceği öngörülüyor.

Proje Alanı’nın 20 metre kuzeyinde mevcutta tamamlanmış TOKİ konutları bulunuyor.

Proje sahası ile 80. Yıl Cumhuriyet...